"Схожий на диктатора": в мережі обговорюють нову бороду принца Вільяма. Фото

13 вересня, 13:00
Принц Вільям

Принц Вельський Вільям віднедавна бородань

Фото Getty Images

Британський принц Вільям, несподівано показавшись у серпні з брутальною щетиною, вирішив продовжувати експеримент із відрощування бороди.

Зміну зовнішності 42-річного сина короля Чарльза продовжують обговорювати в мережі. Хтось від неї у захваті, а хтось волів би, щоби Вільям негайно поголився і більше такого ніколи не робив.

Думку людей принц, якщо вона раптом його цікавить, може, зокрема, прочитати у коментарях під його фотографіями з параду в Королівському коледжі військово-повітряних сил Кранвелл від 12-го вересня.

"Принц Вільям у формі та з бородою. Ох, мої очі. *непритомніє*... Борода працює. Лишай бороду... Вільям у його бородатому періоді - це все, що мені було потрібно... Вау! Форма і борода, це повне комбо!.. У буквальному сенсі прекрасний принц!.. Приємно бачити його з рослинністю на обличчі, може, Вільям стане нашим першим за довгий час бородатим королем?", - відзначають деякі користувачі Х та Instagram.

"Бабуся була би не в захваті від цієї бороди. Ця борода навіть не охайна... Час позбутися бороди - вона тебе старить... Яка неповага. Вирівняй спину і чисто поголися! Що це таке? Королева б згоріла з сорому", - ганять Вільяма інші.

Іще люди діляться власними версіями, на кого став схожий принц завдяки бороді. Його порівнюють із дідусем Філіпом, який свого часу носив бороду, і не лише.

"Це (футболіст) Гарет Саугтейт?.. Дуже схожий на короля Іспанії... З цією бородою схожий на диктатора. Але, гадаю, публіка з часом звикне...", - пишуть коментатори.

До речі, бороду принц Вільям відрощує вже не вперше. Наприклад, носив він її в 2008-му році.

Принц Вільям у молодості

2008-ий рік. Відтоді принц Вільям уже встиг змиритися з тим невблаганним фактом, що рано полісіє

Фото Getty Images

Нагадаємо, бороданем свого часу був і його батько король Чарльз.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів