Oнкохвора Шеннен Догерті запевнила, що бореться за життя, та пожартувала над своїм розлученням

19 вересня 2023, 15:45

Американська акторка Шеннен Догерті, яка у січні перенесла операцію через метастази у мозку, не має наміру опускати рук у своїй боротьбі з раком.

52-річна зірка дала це зрозуміти, спілкуючись із публікою на зустрічі у Флориді, де була разом зі своїми колегами з серіалу "Район Беверлі-Хіллз".

Як пише People, овації, якими привітали Шеннен глядачі, зворушили її до сліз.


"Спасибі вам велике. Люди, ви знаєте, як я люблю без упину плакати. Здається, я це і роблю", - зізналася актриса.

"У мене є боротьба за моє життя, яку я веду щодня. Гадаю, я справді крута", - поділилася Догерті.

Акторка в реальному житті підтримує товариські стосунки з колегами за серіалом. На фото вона з Браяном Остіном Гріном та Ієном Зірінгом

Акторка в реальному житті підтримує товариські стосунки з колегами за серіалом. На фото вона з Браяном Остіном Гріном та Ієном Зірінгом

Зірка пожартувала про те, в чому вона ще вважає себе крутою.

"Моя інша професія - це заручатися, одружуватися та розлучатися, і я це дуже добре роблю", - запевнила Шеннен, яка у квітні повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Куртом Ісварієнко після 11 років шлюбу.

До речі, в листопаді Догерті пообіцяла випустити подкаст, такі собі "інтерактивні мемуари", де розкаже все, про що досі не погоджувалася говорити публічно.

Нагадаємо, відверто розповідаючи про своє життя з раком 4-ої стадії, Шеннен прагне зруйнувати стереотипи щодо цієї хвороби. У Instagram зірка постить як тяжкі моменти, пов'язані з лікуванням, так і радісні - відпочинок із друзями, подорожі тощо.

Це серпневе селфі Шеннен із другом

Це серпневе селфі Шеннен із другом

Як відомо, рак молочної залози у Догерті діагностували в 43 роки. Як розповідала зірка, вона пропустила декілька планових перевірок, через що хворобу виявили тоді, коли пухлина вже дала метастази.

Фото Getty Images


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів