Онкохвора Догерті відповіла на закиди щодо "відкритого шлюбу" з чоловіком-зрадником

13 грудня 2023, 09:55

52-річна американська актриса Шеннен Догерті, яка багато років бореться з онкологією, відповіла на заяви друзів свого екса-зрадника про те, що в них був відкритий шлюб.

Видання TMZ оприлюднило коментарі друзів колишнього чоловіка актриси, Курта Ісварієнко, які запевнють, що подружжя фактично жило окремо протягом двох років до операції Шеннен на мозку. Ба більше, Курт був відкритий до нових стосунків, і його дружина начебто про це знала.

Утім, Догерті запевняє, що це брехня.

Шеннен і Курт були разом 14 років, із них 11 у шлюбі

Шеннен і Курт були разом 14 років, із них 11 у шлюбі

Фото Getty Images

"Внесемо ясність, правда має значення. Мені щойно подзвонили, що TMZ опублікував матеріал про мене. Історія нібито походить від друзів мого чоловіка (які незабаром стануть колишніми), що він сказав мені два роки тому про зраду, і у нас був відкритий шлюб. Це абсолютна брехня", - написала Догерті в Instagram і пообіцяла розповісти про шлюб у своєму подкасті.

Нещодавно Догерті зізналася, що понад усе хоче знову закохатися та стати мамою

Нещодавно Догерті зізналася, що понад усе хоче знову закохатися та стати мамою

Як відомо, Курт Ісварієнко був третім чоловіком 52-річної Догерті, і їхній шлюб тривав 11 років. Про розлучення актриса оголосила у квітні. А нещодавно у своєму подкасті Шеннен розповіла, що екс її зраджував, і вона дізналася про це перед операцією на мозку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів