"Хочу цього понад усе": 52-річна Догерті про материнство та надію зустріти нове кохання

30 листопада 2023, 11:15

Зірка серіалів "Район Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки - відьми" Шеннен Догерті, яка навесні подала на розлучення з фотографом Куртом Ісварієнко, відкрита для того, щоби в її життя прийшло нове кохання.

Хвора на рак грудей 4-ої стадії 52-річна акторка не прощається і з заповітною мрією про материнство.

Про це Шеннен сказала в інтерв'ю People.

Догерті з оптимізмом дивиться в майбутнє

Догерті з оптимізмом дивиться в майбутнє


"Не думаю, що я буду сама довіку. Я маю любити саму себе та взяти до уваги минуле, дійсно, перед тим, як рухатися вперед, і тепер я дуже впевнена в тому, що когось зустріну - сподіваюся, скоро", - поділилася вона.

Одинадцять років шлюбу з Куртом, який був її третім чоловіком, Шеннен стримано назвала "хорошими".

"Слухайте, Елізабет Тейлор усе одно випереджає мене за кількістю чоловіків та розлучень, тож у мене все добре. Я ще цього не досягла, тож нема підстав для негативу. Лайно трапляється", - філософськи зазначила акторка.

Догерті не приховує, що в неї бувають "супердепресивні" моменти через усвідомлення того, що вона - онкохвора самотня людина за 50. Проте зрештою акторка знову стає на ноги.

Шеннен переконана, що ще зустріне свою людину

Шеннен переконана, що ще зустріне свою людину

"Бути мамою - я хочу цього понад усе. Я завжди цього хотіла і думаю, якби я здійснила це з моїм найкращим другом чи партнером, тоді не знаю, будь-яка кількість часу... Я дивлюся на дітей, у яких взагалі нема батьків - будь-яка кількість часу (з батьками) краще, ніж нічого. Я вагаюся", - зізналася вона.

"Я чекаю на свій час, але поки в мене є семеро дітей мого брата і діти моєї найкращої подруги, на яких я дивлюся ніби на своїх дітей", - додала зірка.

Нагадаємо, колись Шеннен розказувала, що першою, ще до встановлення діагнозу, її хворобу відчула її собака Бові.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів