Їхав без шолома: сина Джолі й Пітта госпіталізували внаслідок аварії

30 липня, 09:04
Бред Пітт та Анджеліна Джолі
Фото Getty Images

Середній син голлівудських акторів Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, Пакс потрапив до лікарні в Лос-Анджелесі 29-го липня. 20-річний юнак потрапив у ДТП та дістав травму голови.

Про це повідомляє TMZ.

Аварія сталася близько 17-ої години на бульварі Лос-Феліс. Пакс, який їхав на електровелосипеді, пригальмував на світлофорі та врізався в автомобіль.


Середній син Джолі й Пітта Пакс

Пакс із Анджеліною

Фото Getty Images

На місце події прибула поліція та парамедики. У парубка, який їхав без захисного шолома, була підозра на травму голови, також він скаржився на біль у стегні. Його госпіталізували.

Як повідомили джерела в лікарні, медики мали побоювання, що в пацієнта внаслідок зіткнення могла статися невелика внутрішньомозкова кровотеча. Але стан Пакса характеризували як стабільний, тож припускалося, що хлопця скоро випишуть.

Як зазначає сайт, зіркового нащадка часто бачили на вулицях Лос-Анджелеса на його електроровері, й майже завжди Пакс був без шолома.

Нагадаємо, торік у мережі наробив галасу скрін сторіс Пакса, адресованої буцімто Бреду Пітту. В ній хлопець нецензурно обзиває зіркового батька та звинувачує в тому, що той перетворив на пекло життя його близьких.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів