Дуже сучасне рішення: Софі Тернер і Джо Джонас знайшли компроміс щодо опіки над доньками

11 жовтня 2023, 12:00

Схоже, колишній зірковій парі, музиканту Джо Джонасу та актрисі Софі Тернер усе ж вдалося трохи охолонути та утриматися від гучної та некрасивої війни у суді через спільних дочок, 3-річну Віллу та 1-річну Дельфіну.

У інтересах дівчаток та за втручання професійних медіаторів Джо та Софі досягли компромісу та уклали угоду, хоча би тимчасову.

Про це пише Daily Mail.

Жодних недільних татусів чи недільних мам. Джо та Софі знайшли справедливіше та сучасніше рішення

Жодних "недільних татусів" чи "недільних мам". Джо та Софі знайшли справедливіше та сучасніше рішення

Фото Getty Images

До січня 2024-го року Джонас і Тернер по черзі проводитимуть із дітьми по два тижні. Зіркова мама зможе літати з дочками до рідної Британії, а зірковий тато - без обмежень возити їх Америкою, зокрема брати малечу з собою в гастрольний тур.

У документах, які підписали 34-річний Джо та 27-річна Софі, вказано конкретні дати, не пізніше яких має відбуватися передача дітей від одного з батьків іншому. Також прописано, що на Різдво дівчатка будуть із Тернер.

"У результаті продуктивної та успішної медиації ми домовилися, що діти порівну проводитимуть час у своїх люблячих домівках у США та Великій Британії. Сподіваємося бути прекрасними батьками спільних дітей", - цитує спільну заяву зірок Page Six.

Прогнозується, що цей прорив у найгострішому для пари питанні дозволить значно прискорити весь шлюборозлучний процес. Як відомо, Тернер вийшла за Джонаса в 2019-му році. Для них обох це перший шлюб.

Нагадаємо, раніше Софі заявляла, що чоловік заховав від неї паспорти Вілли та Дельфіни, щоби вона не могла вивезти їх за кордон.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів