"Найкращі друзі поруч 24/7": багатодітна Тарабарова зазнімкувалася зі своєю малечею в іменних луках

15 березня, 16:45

Співачка Світлана Тарабарова, яка виросла у багатодітній родині, дуже тішиться, що і у її власних трьох нащадків, Івана, Марії та Поліни, завжди є "найкращі друзі поруч 24/7".

Щоправда, 33-річна зірка не приховує, що син і доньки інколи вже б'ються між собою - але потім миряться.

Про це Світлана розказала в Instagram, поділившись затишним фотосетом, для якого малеча позувала у светриках із їхніми іменами.

Світлана попозувала з дітлашнею в фемілі-луках

Світлана попозувала з дітлашнею в фемілі-луках


"Я завжди кажу дітям, що їм дуже пощастило - у них є найкращі друзі поруч 24/7 - це ви! Ви є один у одного! Є завжди поруч хтось, з ким можна погратися, бути на одній хвилі, кайфувати від одних книг та разом радіти життю", - розказала Тарабарова.

У Поліни, схоже, теж светр із її іменем

У Поліни, схоже, теж светр із її іменем

"Так, вони частенько вже б'ються, ділять щось, потім миряться, обіймаються, але я вже помічаю, як у соціумі вони тримаються разом і захищають один одного, оберігають. Це безцінно", - зізналася вона.

Марія, яку зіркова мама називає буревієм емоцій, нагадує Світлані її саму в дитинстві

Марія, яку зіркова мама називає "буревієм емоцій", нагадує Світлані її саму в дитинстві

"У мене є дві старші сестри і вони дійсно мої найкращі друзі по життю і я завжди дякую батькам за таку підтримку", - додала артистка.

Нагадаємо, в січні Світлана поділилася лайфхаками, як їй вдалося впоратися з віковими кризами 5-річного Івана та 3-річної Марії. Як відомо, Поліні, яка для батьків стала сюрпризом та порятунком, у квітні виповниться рочок.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів