"Не впоралися": Тарабарова про те, чому не вийшла за Дантеса, проблеми зі здоров'ям, заробітки і суму, яку лишилося виплатити за дім

13 жовтня 2023, 13:30

Співачка Світлана Тарабарова, яка виховує трьох дітей у шлюбі зі своїм концертним директором Олексієм Бондарем, рада, що її життя склалося саме так і вона свого часу не вийшла за співака Володимира Дантеса.

Що було не так у їхніх майже трирічних стосунках, артистка розказала в інтерв'ю "Слава +".

Також Світлана торкнулася таких непростих тем як її здоров'я, яке після трьох пологів із невеликим проміжком лишає бажати кращого, і заробітки під час війни.

Тарабарова припускає, що напевно, у них із Дантесом після Фабрики зірок таки було кохання

Тарабарова припускає, що "напевно", у них із Дантесом після "Фабрики зірок" таки було кохання


Як пояснила Тарабарова, публічно говорити про те, що в неї був роман із Дантесом, вона почала лише коли вийшла заміж. Доти ж їй було "соромно" і вона не хотіла, щоби плітки про її особисте життя відтягували увагу від її музики.

"Напевно, все до цього ішло. І з його боку так само", - відповіла співачка на питання, чи це вона кинула Дантеса.

"Ми були дітьми, і такими, не дуже хорошими дітьми. Ми разом були не окей. Такая вибухова суміш. Дуже токсичні одне до одного",- пригадала вона.

33-річна співачка не жалкує, що в них із Вовою не склалося

33-річна співачка не жалкує, що в них із Вовою не склалося

Зі слів Тарабарової, вони з Дантесом тоді вважали себе "крутеликами", які "вхопили Бога за бороду".

"Ми не впоралися. Ми не знали, як це - поважати одне одного, ми не знали, як це - бути вірними, ми не знали... ну, це вже з боку Володі", - зі сміхом зазначила Світлана.

"Ми декілька разів навіть хотіли взяти шлюб, побратися. Але постійно сварилися і все це нічим не закінчувалося. І добре, бо нічим хорошим це не би не закінчилося. Бо ми - вогонь один із одним", - підкреслила зірка.

Зі слів Тарабарової, вона пишається тим, яким із роками став Дантес. Дружби між ексами наразі нема, але вони принаймні "стали дорослими і почали вітатися".

Світлана натякає, що ексбойфренд її зраджував?

Світлана натякає, що ексбойфренд її зраджував?

Потроху стала налагоджуватися і фінансова ситуація у родині Тарабарової. Зі слів артистки, влітку почали з'являтися замовлення на корпоративи і на місяць їй уже подекуди вдається заробити 2-3 тисячі доларів.

"Бувають моменти, коли ми трішки в борг ідемо, допомагають друзі, бувають моменти, коли ми виходимо трішки в плюс. Але коли ми виходимо в плюс, в нас є борги, які ми віддаємо. Буває класний місяць, коли 2-3 концерти є і ти нагодував команду і сам трішечки вийшов", - розказала виконавиця.

"Для нормального життя (потрібно), напевне, 2 тисячі доларів, може, півтори тисячі доларів... Я просто рахую два садка, зарплатню няні... Ще є багато витрат. У нас команда мінімальна, але вона є, це заробітня платня людей, якісь приколи... Коротше, треба багато, тому і не виходимо в плюс нормально", - зізналася Тарабарова.

Молодшій доньці артистки, Поліні днями виповниться півроку

Молодшій доньці артистки, Поліні днями виповниться півроку

Щоби будинок, який вони придбали в кредит незадовго перед початком війни, залишився їхнім, Світлані з чоловіком потрібно ще виплатити 115 тисяч доларів. Як відомо, наразі дім виставлено на продаж.

Та в будь-якому випадку жити за містом родина постійно не збирається, і коли діти стануть старші, мріє повернутися до Києва, щоби до школи не доводилося їхати годину.

У планах Тарабарової зайнятися власним здоров'ям, яке дуже похитнулося. Говорячи про це, артистка не стримала емоцій.

Зірка рада, що навчилася просити про допомогу та дозволяє собі більше плакати

Зірка рада, що навчилася просити про допомогу та дозволяє собі більше плакати

"Народжувати підряд третю дитину - це дуже складно для здоров'я. В мене - не все окей. Я просто не звикла ділитися поганим, я завжди підсвічую хорошу сторону. Мені треба зробити декілька операцій попереду, не важких, не складних, але треба. Проблеми з деякими органами, тому що складна вагітність була... Хребет взагалі просто посипався", - поділилася вона.

"Інколи я просто плачу вночі, тому що я не можу підняти своє тіло, а Поліна плаче, хоче їсти, і я зі сльозами встаю, беру її і кажу: "Донечко, ми все зможемо."... Якби я була виспана, я би (зараз) не заплакала", - додала Світлана, змахуючи сльози.

Нагадаємо, Тарабарова, яка не планувала третю вагітність, не приховує, що дуже боїться повторення такого "сюрпризу". Вона радить не вірити, коли люди кажуть: "де двоє, там троє".






Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів