"Хочеться вдаритись головою в об стіну": Тарабарова про найскладніше в материнстві та страх щодо сексу

2 жовтня 2023, 16:59

Співачка Світлана Тарабарова, яка у квітні стала мамою ще однієї дівчинки, закликала не вірити тим, хто каже "там де двоє, там троє".

Про те, як вони з чоловіком Олексієм дають раду з малими Іваном, Марією та Поліною, чи лишаються в них сили на інтим і як справи з будинком, кредит за який через війну вони не можуть виплачувати, зірка розказала Люкс ФМ.

Івану 5 років, Марії 3, а Поліні - 5 місяців

Івану 5 років, Марії 3, а Поліні - 5 місяців

Участь Олексія в піклуванні про їхніх зі Світланою дітей не можна назвати "допомагає". Адже клопіт пара ділить порівну.


"Насправді він допомагає так само, як і я. Ми - батьки 50/50. Він так само чистить зуби, так само вмиває, так само готує. В нас трішки розподілення є: коли він готує сніданок, я їх всіх мию, коли він миє - я готую сніданок. Тільки так ми встигаємо все", - пояснила Тарабарова.

"Найскладніше - це витримувати їхні скандали, капризи. Найскладніше - не зриватися, бо інколи хочеться просто вдаритися головою об стіну, це правда", - визнала артистка.

Світлана не приховує: бути батьками трьох - це дуже важко

Світлана не приховує: бути батьками трьох - це дуже важко

У родини вже чотири роки є няня, і вона - "їхнє все". Але і та "вже закипає", бо троє дітей - це не жарт.

"Не вірте, коли кажуть "там де двоє, там троє", це все брехня! Там де троє - там троє, готуйтесь", - застерегла Світлана.

Зірка відповіла, чи залишаються сили на секс.

"Звичайно, лишаються, бо ми любимо одне одного. Але я так уже боюся народити ще раз, тому... Лишаються. Слава Богу, ми молоді, і треба якось бити себе по щоках, щоби знайшлися сили, бо чесно, ввечері ти вже нічого не хочеш, хочеш просто замовкнути і ні з ким не спілкуватися, просто лягти спати", - поділилася Тарабарова.

Багатодітна родина продовжує мешкати в будинку, який придбала в кредит незадовго перед початком повномасштабного вторгнення. І, на жаль, Світлана з Олексієм досі не знають, чи вдасться їм його зрештою виплатити і залишити дім своїм.

"Будинок досі на продажу. Звичайно, ми чекаємо, можливо, відкриються якісь кредити від країни, може іпотека. Ще не вирішили це питання. Але, звичайно, дуже хочемо, щоб ми продовжували тут жити. Але як буде", - розказала вона.

Нагадаємо, третя вагітність Світлани була незапланованою, і співачка була прикро вражена відсутністю підтримки та відвертим засудженням із боку рідних. Водночас, говорила співачка, ця дитина врятувала і її, і її сім'ю.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів