"Банальні речі": Цимбалюк розповів про дозвілля з коханою та чим годує її зранку

9 листопада 2023, 14:15

Актор Тарас Цимбалюк, який влітку минулого року офіційно став холостяком, розказав, як проводить час зі своєю дівчиною, бізнесвумен та блогеркою Світланою Готочкіною.

За лаштунками шоу "Хто зверху?" він також порадив, як весело провести час восени.

За словами Тараса, у вільний від роботи час він займається спортом, читає або грає в приставку. А ще влаштовує спільний відпочинок з коханою.


"Взагалі вихідних у мене дуже мало. Та якщо вони є, то, звісно, проводжу час і з коханою. Буває по-різному: дивимося фільми, прогулюємося або ж кудись їздимо. Ці банальні речі дуже цінні для нас.

А ще ми обожнюємо готувати разом! Зазвичай я готую сніданок, а Світуля вечерю. Моя улюблена страва, якою ми часто снідаємо, це яєчня з сосисками", - розказав актор.

Також Цимбалюк поділився порадами, як організувати затишний і якісний відпочинок восени.

"Якщо маєте вільний час і не знаєте, як влаштувати дозвілля, то раджу виїхати кудись. Відвідайте музеї, картинні галереї, прогуляйтеся парком, випийте какао в гарному місці. А якщо погода дозволяє, то вирушайте на природу. І це все можна зробити в будь-якому місті! Не потрібно їхати кудись далеко", - порадив він.

Раніше Світлана розповідала, чи живуть вони з Тарасом разом.

Нагадаємо, вже за 4 місяці після розлучення Тарас познайомився і вступив у стосунки з рестораторкою та екс-учасницею "Холостяка" Світланою Готочкіною.

Раніше він називав причини розлучення (на його думку).

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів