"Валимо вперед": Тополя прокоментував запланований на літо 2024 концерт у Криму

22 березня, 18:03

Гурт "Антитіла", який майже рік тому зробив неочікувану заяву про концерт в Ялті влітку 2024-го, пояснив, що буде робити у випадку, якщо до конкретної дати Крим все ще лишатиметься тимчасово окупованим.

У новому інтерв’ю YouTube-каналу "Наодинці" фронтмен колективу Тарас Тополя підтвердив намір виступити на стадіоні в Ялті.

"По-перше, концерт обов’язково відбудеться. Питання лише коли. По-друге, анонс цього концерту – це наша чітка позиція, що Крим буде українським. Ми в цьому впевнені. Анонс – це ще й меседж і до тієї аудиторії (у Криму - ред.). Це, мабуть, в першу чергу. Це, ще раз – артикулювання позиції гурту "Антитіла" і великої кількості суспільства, яку примушують похнюпити носа і опустити руки. Через втому і виснаженість за ці два роки війни", – сказав він.

Тополя переконаний – концерт відбудеться

Тополя переконаний – концерт відбудеться

фото з instagram

"Але ми не хнюпимося і руки не опускаємо. Ми валимо вперед із вірою у перемогу. І концерт в Ялті – це декларація внутрішня і зовнішня про те, що Україна буде в Криму. Ми будемо боротися і робити все на своєму місці, "Антитіла" в тому числі, для того, щоб там майорів український прапор і там співали українські артисти і гурт "Антитіла", – додав Тополя.

"Якщо комусь це не подобається, якщо хтось хоче зануритися у біль страждання і безнадію, тотальну бентегу це його справа. Бо нагадаю ще раз, якщо мислити суперраціонально, то Київ мав впасти за тиждень", – вважає співак.

Гурт Антитіла закликає вірити і робити

Гурт "Антитіла" закликає "вірити і робити"

фото з Instagram

"Цього ж не сталось. І багато чого не сталось. Чому? Тому що інколи віра, надія, світло, боротьба, внутрішня сила роблять більше, ніж будь-які розрахунки. Це – магія. Те, що сталося з Україною, те що ми стоїмо – це магія єднання мільйонів українців… Тому якщо навіть зараз нам щось здається нереальним, то завтра ми можемо прокинутись і прочитати в новинах, що Кримський міст зруйновано, післязавтра черговий крейсер піде на дно, а після-після завтра у нас замайорить прапор над Аю-Дагом (гора у Криму - ред.).

І це може статися неочікувано і швидко. Звісно, це станеться тому, що працюють люди. Тому, що хлопці і дівчата віддають своє життя, здоров’я, час задля перемоги. Тому треба вірити, планувати і робити. А станеться так, як станеться", – сказав артист.

Нагадаємо, раніше Тополя розповідав, що вважає концерт абсолютно реалістичною подією.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів