"Утікати за кордон точно не буду": Мірошниченко про те, чи готовий іти воювати та про подальші плани щодо збільшенні сім'ї

1 квітня, 16:45

Телеведучий Тімур Мірошниченко розповів, що наразі має бронювання від військової служби, одначе регулярно з'являється в ТЦК та тікати за кордон не збирається.

Про це 38-річний Тімур, який є багатодітним батьком, повідомив у програмі "В ліжку".

"Я військовозобов'язаний, я молодший лейтенант. Тобто я й так в цій системі. От післязавтра йду до ТЦК, якщо що. Я туди кожні пів року ходжу, тому що мені так потрібно", - поділився він.

Тімур має звання молодшого лейтенанта

Тімур має звання молодшого лейтенанта


"У мене є бронювання від моєї роботи, тому що я працюю на телебаченні, а телебачення як засіб масової інформації є частиною критичної інфраструктури країни. Тобто в мене є бронювання, але, коли - не хочу казати "коли" - якщо настане той момент, що все, варіантів уже немає, то звісно, я втікати за кордон точно не буду", - підкреслив Мірошниченко.

Іще Тімур, який зі своєю дружиною Інною готується до всиновлення ще однієї дитини, дав зрозуміти, що категорично зупинятися на чотирьох нащадках вони не наміру не мають.

"Зараз це програма-мінімум буде закрита. Я сподіваюсь, що все складеться так, як ми це бачимо, й цього року в нас буде четверо дітей. Далі я думаю, що ми зробимо невеличку перерву, тому що треба все ж таки поставити цих дітей уже на ноги. Але в принципі в нас немає такого граничного показнику, що там п'ять, шість - і все. Ні, поки будуть сили, поки будуть можливості, будемо робити дітей", - запевнив телеведучий.

Нагадаємо, 36-річна Інна Мірошниченко раніше розповідала, чи хоче вона народити ще.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів