зірковий факап-стендап

Баляндраси

Кароль у шкірі і з голим пупом у новому кліпі попросила SHUMEI їй подзвонити

4 липня, 11:30
Тіна Кароль та SHUMEI на студії

Тіна Кароль та SHUMEI представили другу спільну роботу

Співачка Тіна Кароль та виконавець SHUMEI вдруге об'єдналися для роботи над романтичною поп-роковою баладою "Дзвони".

Пісня, що розповідає про сум, повністю виконана живим складом музикантів.

"Ідея створити другий дует належить Олегу. Він є автором цієї пісні, на відміну від попередньої "Стерва", яку написала я. Мене зачарували романтика та мелодійність треку. Співати з Олегом - це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом," - прокоментувала Тіна.


Кароль та SHUMEI записали кліп на студії
Відеокліп, режисеркою якого стала Ната Курган, занурює глядачів за лаштунки запису зіркового дуету

"Інтенсивна емоційна складова тексту передає фатальність обставин, які оповідає пісня: "А ти мені дзвони, дзвони посеред ночі, я і так не бачу сни!". Ці прості, але справжні слова відгукуються у кожного, чи не так? "Пісня "Дзвони" з'явилася абсолютно випадково, і ми спонтанно вирішили створити другий дует. У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані з першої спроби. Спонтанність, невимушеність та простота - це все, чого ми хотіли досягнути," - розказав про історію створення пісні SHUMEI.

Тіна оголила прес

Кароль любить оголювати прес, на якому неабияк помітно наслідки спортивного способу життя

До речі, раніше співачка зізнавалася, що хоче стати історичною особистістю. З таким драматичним обличчям у Тіни точно все вийде

До речі, раніше співачка зізнавалася, що хоче стати історичною особистістю. З таким драматичним обличчям у Тіни точно все вийде

Нагадаємо, днями Кароль постала перед публікою не лише у звичному для неї творчому тандемі, а у спортивному. Виконавиця разом з блогеркою Дашею Квітковою продемонстрували одна одній навички, зокрема рівень фізичної підготовки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів