Вульгарно чи гаряче? Рікі Мартіна на концерті Мадонни запідозрили в ерекції. Відео

9 квітня, 18:00

Пуерториканський співак Рікі Мартін 7-го квітня став почесним глядачем на концерті попкоролеви Мадонни у Маямі.

Наскільки сильно йому сподобалося, користувачі соцмереж намагаються зрозуміти з відео з вельми пікантним моментом.

Мадонна і Рікі Мартін вперше зустрілися на Греммі в 1999-му і відтоді дружать

Мадонна і Рікі Мартін вперше зустрілися на "Греммі" в 1999-му і відтоді дружать

Як пише Daily Mail, iдеться про номер, де сама Мадж та її зірковий гість як журі оцінюють майстерність учасників балету співачки. Декому з глядачів здалося, що розпусні танцювальні рухи одного з молодиків між стегнами 52-річного Мартіна викликали в того ерекцію.

"Заждіть хвильку, в Рікі Мартіна... Не можу його звинувачувати... Божечки, що я щойно побачив, Рікі Мартін проживає своє найкраще життя, і я повністю його підтримую, так, любчику... Живе найкращим холостяцьким життям...", - пишуть коментатори.

Але поки хтось жартує про "кілок у наметі" співака, є користувачі, яким такий перформанс видався вульгарним та не гідним двох таких великих артистів.

"Коли я іду на концерт, то я там заради музики, а не щоби порно дивитися! Це геть неприйнятно", - обурюються люди.

Хай там як, але Рікі Мартін танцівнику Мадонни поставив 10.

"Дякую, Мадонно, моя люба! Завжди весело бути запрошеним на вечірку!", - написав у Instagram артист, щоправда, обравши пристойніший відеофрагмент.

Між іншими, у "конкурсному" номері шоу бере участь і одна з молодших прийомних дочок Мадонни, 11-річна Естер. Дівчинка (на відео в чорно-жовтому кетс'юті) отримала "десятку" та обіймашки і від мами, і від дядечка Рікі.

Нагадаємо, під час одного з попередніх концертів у рамках туру "The Celebration" один із танцівників, що був на високих підборах, упав і повалив 65-річну Мадж.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів