"Стала сенсом життя для мого брата": дочка Ющенка привітала невістку та подякувала їй за племінника

12 квітня, 14:15

Старша донька експрезидента Віктора Ющенка, Віталіна привітала дружину свого брата, Олену з 39-м днем народження та присвятила їй у мережі теплі слова.

Зокрема, Віталіна подякувала невістці за племінника Андрійка та за те, що вона стала сенсом для Андрія Ющенка.

Віталіна називає Олену сестрою

Віталіна називає Олену сестрою

"Дорога сестро, вітаючи тебе з днем народження, хочу сказати тобі спасибі, за те, що ти стала сенсом життя для мого брата, подарувала нам Андрійка Андрійовича.


Часи важкі, часи складні, але і в цих буднях проблискуються щасливі миті життя! Хай кожне твоє починання буде успішним!. Хай доля нагородить в твоєму обличчі всім жінкам спокій за рідних, за близьких, за нашу Україну!", - зазначила Віталіна Ющенко.

Олена - друга невістка Ющенка, але з першою він навряд чи спілкується

Олена - друга невістка Ющенка, але з першою він навряд чи спілкується

"Многая і Благая Літа у Мирній, Вільній Україні тобі і всім коло тебе! P.S: Поцілуй і обійми нашу мамусю, в один день свято, в один день Новоліття! Люблю, обіймаю і поділяю родинне свято разом з вами, мої рідні весняні дівчатка", - додала Віталіна, таким чином давши зрозуміти, що їхня з Андрієм мама нині перебуває з онуком і невісткою, певно їм допомагаючи.

Віталіна вже не вперше демонструє свої близькі стосунки з дружиною брата

Віталіна вже не вперше демонструє свої близькі стосунки з дружиною брата

Нагадаємо, Андрій Ющенко одружився вдруге у березні 2018-го. У серпні 2022 у подружжя народився первісток, якого назвали на честь батька. Андрій Андрійович став 5-м онуком Віктора Ющенка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів