"Перерізав пуповину": Козловський показався з сином та розповів про партнерські пологи. Фото

6 квітня, 09:32

Співак Віталій Козловський, який ще в лютому став батьком, показав фото з новонародженим сином та дружиною й розповів про те, що відчував на партнерських пологах.

Про це він написав у своєму Instagram.

За словами Віталія, він вагався та боявся бути присутнім на пологах дружини Юлії Бакуменко. Втім зараз вважає, що прийняв правильне рішення - бути разом у такий момент.

"Я на власні очі бачив, як на світ з’являється мій синочок. Я першим взяв його на руки, перерізав пуповину. Ніколи не забуду цей звук і хвилювання через те, що відрізаю його від чогось живого", - написав Козловський.


Віталій з новонародженим сином та дружиною

Віталій з новонародженим сином та дружиною

Козловський став батьком у 39 років

Козловський став батьком у 39 років

"Це величезна підтримка для дружини у такий емоційний і непростий момент, це те, що робить довіру ще більшою, а відносини та повагу одне до одного ще міцнішими. Це нове відчуття відповідальності: за своє дитя, за родину і за самого себе, бо віднині ти стаєш головною опорою для своїх", - додав співак.

Віталій зазначив, що після пологів він та дружина поспали кілька годин, а перші відчуття після того, як прокинувся - не забуде ніколи.

Юлія Бакуменко працює у Козловського піарницею
Юлія Бакуменко працює у Козловського піарницею

"На мить здалося, що такого щастя не може бути, що мені наснилося. Я підбігаю до дитячого ліжечка, бачу малого і остаточно усвідомлюю - це не сон! Ми стали батьками", - додав Козловський.

Сина Козловський назвав Оскаром

Сина Козловський назвав Оскаром

Нагадаємо, днями в інтерв'ю Раміні Ексхакзай співак Віталій Козловський відверто розповів про виплати продюсеру Ігорю Кондратюку, про те, що дружина була проти, аби він йшов на фронт та як його "здала" Ольга Сумська.

Як відомо, свою вагітну дружину Козловський вперше показав у своєму кліпі на пісню "Рубіж".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів