"Вони голодували": Могилевська розказала про тяжкі випробування, через які пройшли її прийомні доньки

8 квітня, 10:00

Співачка Наталія Могилевська, яка в перший день нового року повідомила про усиновлення дітей, розказала про минуле своїх доньок, старшої Мішель і молодшої Софії.

В шоу "Пісня мого життя" артистка виконала композицію "Одне велике серце" і розповіла, як і в яких умовах виживали дівчата.

"Саме ці дві дівчинки, яких я полюбила, були дані мені долею. Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини: рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала, а їй всього було півтори рочки!", - пригадала Наталія.

фото пресслужби Могилевської

Могилевська зізналася, що намагалася повернути старшій доньці втрачене дитинство.

"Моя мета спробувати повернути 10-річній дівчинці її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, спробувати насолодитися своїм дитинством!", - розповіла Наталія.

"Інколи я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж мала як Сонька, тільки ножки довгі виросли! Але ж така саме маленька! І вона страшенно плаче! Тому що її відчуття, що "я можу бути дитиною", воно настільки незвичне, вона була дуже напружена!", - поділилася співачка.

"І сьогодні, через два роки, я можу розказати, що це люблячі, розслаблені діти, яким я кажу, що хоч, щоб вони були щасливими, але якщо ви навіть не захочете нічого робити, не будете найкращими, знайте, я вас буду любити завжди! Просто за те, що ви є!", - наголосила Могилевська.

Як розказувала Могилевська, вона вдочерила дівчаток-сестер ще на початку війни, навесні 2022-го. Раніше Наталія розповідала, чого хоче навчити своїх "маленьких леді" та відповіла на закиди щодо всиновлення задля піару.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів