"У нас аб'юзивні відносини": комік Ткач зізнався, що недолюблює спорт, і дав поради, як схуднути до літа

15 травня, 12:30

Шоумен та комік Юрій Ткач дав відповідь на актуальне для багатьох питання: як схуднути до літа. Власне, сам 40-річний артист зараз теж над цим працює.

Як йому вдалося скинути вже 10 кілограмів, суддя "Розсміши коміка" розказав "Новому каналу".

"Я розповім про те, що працює в моєму випадку. Та й, насправді, особливого секрету немає. Це дієві методи схуднення та покращення своєї фізичної форми, про які всі чудово знають. Головне – не їсти виробів з борошна, солодкого, картоплі та макаронів з м’яких сортів пшениці. Хоча солодке можна собі дозволити, але в невеликих кількостях. Наприклад, шматочок шоколаду без цукру чи протеїновий батончик", - порадив Ткач.


Як уже розповідав комік раніше, він відмовився від улюбленого пива, також перестав вживати міцні напої. Максимум, що він собі дозволяє - це келих сухого білого вина під час зустрічі з друзями.

"Щойно ви повністю виключаєте якийсь з вище перерахованих продуктів чи, краще, кілька, як я, то вага одразу зменшиться. А ще не забувайте пити побільше водички. Це важливо!", - наголосив він.

А от зі спортом у Юрія поки що складно.

" До спорту я ставлюся дуже спокійно. Він до мене теж", - пожартував чоловік.

"Можна сказати, що в деяких питаннях у нас аб'юзивні відносини зі спортом. Я його недолюблюю, скажімо так. І поки нічого з цим вдіяти не можу. Як то кажуть, не змусиш. Думаю, це про мене. Але щодня замислююся над цим. Бо намагаюся скинути ще, але вага стоїть. Тому, думаю, треба додати спорт або кардіонавантаження", - зізнався він.

Нагадаємо, нещодавно ведучий Фіма Константиновський поділився власним методом схуднення, на якому скинув 31 кіло за 4 місяці, але який не радить повторювати.

Як відомо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не приховує, що схуднути йому допомогли, зокрема, ліки, які "запускають метаболізм".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів