"Метод точно не корисний і не здоровий": Константиновський зізнався, як за чотири місяці схуд на 31 кіло

4 квітня, 14:00

Телеведучий Єфим Константиновський не приховує, що має досвід боротьби з зайвою вагою. Чоловік розказав про нього, наголосивши, що він є радше антиприкладом, ніж прикладом.

Фімі таки вдалося за 4 місяці схуднути аж на 31 кілограм, але повторювати таке він не радить нікому.

Про це 32-річний Константиновський розказав "Новому каналу".

Єфим за 4 місяці схуд на 31 кілограм, але закликає так не робити

Єфим за 4 місяці схуд на 31 кілограм, але закликає так не робити


"Я з дитинства був нехуденьким, та мені постійно повторювали: "Все піде в зріст". Та якби так, то вже був би під чотири метри, мабуть", - із усмішкою пригадав Єфим.

"У 19 років моя вага перевищила 100 кг. Якось купив сорочку та приміряв удома. А тато подивився і сказав: "Маленький розмір". Це була правда, бо ґудзики трошечки не витримували (усміхається). Тато сказав повернути її. Але я відмовився: "Ні, вона мені подобається, я залишу. І схудну". На що він відповів: "Та не вдасться". І ми побилися об заклад, аби довести, що я можу", - розповів телеведучий.

Худнути парубок, на жаль, вирішив не шляхом перегляду свого раціону та фізичних навантажень.

"Чесно поділюся своєю історією схуднення. Але попереджую: мій спосіб точно не є порадою тим, хто хоче скинути вагу. Думаю, будь-який дієтолог погодиться, що цей метод точно не корисний і не здоровий. Одразу ж скажу, що спортом я не міг займатися, бо якось грав у великий теніс і пошкодив спину. Тому не можна було відвідувати спортзал", - пояснив Константиновський.

Своє дитяче фото, яке телеведучий виклав у Instagram кілька років тому, він супроводив хештегами жиртрест, кабан і мамо, треба було рота зашивати, що теж важко назвати прикладом для наслідування

Своє дитяче фото, яке телеведучий виклав у Instagram кілька років тому, він супроводив хештегами "жиртрест", "кабан" і "мамо, треба було рота зашивати", що теж важко назвати прикладом для наслідування

"Оскільки я азартний, в мене б не вистачило терпіння худнути на три кілограми в місяць. Потрібно було одразу бачити результат, щоб не втратити мотивацію і запал, з яким почав. Тому проводив без їжі три дні, потім їв невеличкими порціями і знову три дні без їжі. Наголошу: зараз я усвідомлюю, що це неправильно, але така моя історія", - поділився він.

Нагадаємо, блогерка Раміна Есхакзай, в якої нещодавно загострився розлад харчової поведінки, розказувала, з чого, ще в дитинстві, почалися її нездорові стосунки з їжею.

"Міс Україна Всесвіт"-2022 Вікторія Апанасенко теж відверто розповідала, як у юному віці мордувала себе нездоровими дієтами, через що її вага гуляла туди-сюди в межах 10 кіло.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів