"Він дуже відомий": Білик зізналася, що її серце зайняте одним чоловіком

18 травня, 11:46

54-річна співачка Ірина Білик в ефірі шоу "Міністерство прем'єр" розказала, чи вільне її серце зараз та за який момент зі свого життя, пов'язаний з чоловіком, їй соромно.

Білик в ефірі шоу розповідала про свою нову пісню "Кохаю" та зазначила, що вона автобіографічна.

"У кожної жінки було, коли кохаєш і не знаєш, як закінчити стосунки. У мене так було разів 5. Ну ви їх всіх знаєте. Навіть пам'ятаю момент, коли я стою, розмовляю з подругою і кажу: "Блін, як я його вже ненавиджу". І він стоїть за мною, за спиною. Це дуже відома людина, це теж був мій коханий. Не хочеться говорити в ефірі ім'я. Але це було і мені дуже соромно за цей момент, якщо чесно", - сказала Ірина.


Також співачка зізналася, що її серце вже не вільне.

"Серце моє ніколи не буває вільним. Мені подобається один мужчина, але його ім'я я не можу вам назвати, він дуже відомий. Якщо я скажу з якої (сфери діяльності, - ред.) ви одразу здогадаєтеся. Тому я дуже цього не хочу. Але ми не спілкуємося, він мені просто дуже подобається. Я як жінка чекаю, що він відчує і колись зателефонує", - зазначила Ірина Білик.

Нагадаємо, у 2021 році Ірина Білик оголосила про розлучення з російським продюсером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Зараз експодружжя не спілкується.

Як відомо, до цього Білик зустрічалася з хореографом Дмитром Дікусаром та мала стосунки з Дмитром Коляденком та Юрієм Нікітіним.

Співачка виховує двох синів - 24-річного Гліба та 8-річного Табріза, якого народила сурогатна мати.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів