Вагітна дружина Остапчука розповіла, навіщо шукає двох нянь для майбутньої дитини та чи збирається годувати грудьми

18 серпня, 16:02
Катерина Остапчук позує для фото
Фото з Instagram Володимира Остапчука

Дружина шоумена Володимира Остапчука, блогерка Катерина, яка перебуває на 5-му місяці вагітності, розповіла, навіщо шукає нянь для свого майбутнього сина та чи збирається годувати його грудьми.

Підписники поцікавилися у Каті, чи готова вона до того, що з появою дитини її життя зміниться.

"Дивно вагітніти, не розуміючи того, що життя повністю зміниться. Родина - моя мрія з 16 років. Я дуже хочу дитину. А без кардинальних змін стати мамою неможливо, тому залишається це тільки прийняти, а значить бути готовою", - відповіла вона.


Скріншот з Instagram Катерини Остапчук

Також дружина Остапчука відповіла на каверзне питання: фоловерка поцікавилася, навіщо дівчина шукає "стільки" нянь, якщо дуже хоче дитину?

Скріншот з Instagram Катерини Остапчук

"Якщо дуже хочете торт, то навіщо йти в заклад, якщо можна самій спекти його, витративши 4 години? Стільки - це скільки? 2 няні, які працюють по черзі?" - написала вона.

Катерина додала, що більшості жінок допомагають мами та свекрухи.

"У мене немає такої можливості, наприклад. Бо наші мами живуть і працюють не в Києві. Чому бути справжньою мамою - це обов'язково самостійно задовбатися з дитиною? А коли дитина у 18 йде з дому, то мама перестає бути мамою? Признайтесь собі чесно, що ви просто не можете дозволити собі нянь., бо якщо б мали можливість, то були б і няні, і кухар, і прибиральниця, і водій", - підсумувала Остапчук.

Катя також зізналася, що планує годувати сина грудьми.

"Планую годувати грудьми до півроку/року. А як вийде - вже не зовсім ж від мене залежить", - додала вона.

Скірншот з Instagram Катерини Остапчук

Нагадаємо, Володимир та Катерина Остапчук повідомили підписникам про вагітність через соцмережі, коли вона вже була майже на 5-му місяці вагітності.

Як відомо, пара планує назвати свого сина Тимофієм.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів