Спідниця-олівець, біла сорочка та кардиган: як повторити діловий стиль героїні Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"

15 березня, 09:00

Якщо ви сумуєте за офісним шиком 90-х – початку "нульових" – ваш час настав. Діловий стиль одягу для жінок буде трендом сезону весна-літо 2024. Хоча на перший погляд здається, що це нудно і незручно, "одяг в офіс" стане гарною базою гардеробу на наступні декілька років.

Справжньою амбасадоркою офісного стилю можна назвати героїню 42-річної герцогині Сассекської Рейчел Зейн у популярному серіалі "Форс-мажори". ТаблоID розглянув стиль Меган Маркл і готовий зібрати цей діловий аутфіт.

Двобортне пальто

Весна не одразу квапиться порадувати нас теплом, а отже невід’ємною частиною гардеробу на початок сезону є верхній одяг. Діловий дрес-код пропонує практичну базу – двобортне пальто. Воно стане універсальним доповненням образу.


Обирайте базові кольори, які дозволять вдало комбінувати пальто з іншими одягом. Наприклад, чорний або темно синій. У 2024 році головним аксесуаром у тандемі з пальтом будуть розширені ремені, аби підкреслити талію.

Рейчел Зейн теж обирала двобортне пальто з паском для свого гардеробу. Відкидний комір доповнювали ґудзики, що вже тоді додавало її образу королівські нотки.

Трикотажний оверсайз і структурований блейзер

Залишаючись з ідеями аутфітів для ще прохолодної весняної погоди, нагадуємо про оверсайз варіанти. Цього сезону одяг ділової жінки неможливо уявити без трикотажного светру з високим горлом. Його вдало можна поєднувати зі спідницею-олівець, яку так любила героїня Меган Маркл Рейчел Зейн.

Оверсайз светр стане вдалим доповненням і для деніму. Обирати можна джинси та штани як звуженого крою, так і широкого. Головне, щоб це не суперечило правилам офісного стилю.

Компанію светрам у категорії "одяг в офіс" цієї весни складає структурований блейзер. Використовуйте фішку з пальто – додавайте до цього варіанту пасок, аби підкреслити талію.

Спідниця-олівець

Рейчел Зейн задала тон офісному одягу для жінок. Вона знала свій тип фігури і аби підкреслити талію, обирала культову спідницю-олівець подовженої форми.

У весняному сезону 2024 від довгих спідниць не відмовляються. Але радять обирати шкіряні. У прохолодний період її можна доповнити теплим джемпером, як це робила героїня Меган Маркл у попередньому прикладі. Актуальними будуть яскраві кольори, наприклад червоний. А вже на теплий сезон Cosmopolitan радить збалансовувати шкіряний блиск смугастою сорочкою з матовими туфлями на підборах, як радить Cosmopolitan.

До речі, діловий стиль не передбачає у взутті пласкі форми та спортивні моделі. Варто віддавати перевагу підборам-шпильці.

Сорочки та блузи

Musthave для роботи в офісі – сорочки. Вони, здається, ніколи не вийдуть з моди. Класичний варіант – білий. Він поєднується з будь-яким низом. Рейчел, зокрема, обирала кремових відтінків і комбінувала такий total look зі спідницями.

Крім цього, сорочки стануть класною комбінацією у тандемі з класичними жилетками. Їх варто обрати в тон брюк.

Інші варіанти ділового одягу – блузи або лонгсліви. Їх обирайте теж білого кольору, який поєднуватиметься із будь-чим.

Меган в улюбленій спідниці-олівець

Меган в улюбленій спідниці-олівець

Фото: Getty Images

Кардигани

Рейчел Зейн не оминала увагою кардигани. Вони доповнювали її капсулу разом зі згаданими спідницями-олівцями і підборами.

Для весняного сезону 2024 радять обирати бежевий колір. Він добре виглядає у будь-якому місці, ба більше – в офісі. Широкі штани у смужку та практичні лофери будуть кращими друзями у такому образі.

Сукні

Ще один обов’язковий елемент гардеробу Рейчел Зейн у "Форс-мажорах" – сукні. Вони теж мають бути обов’язково приталеними і підкреслювати фігуру. Героїня віддавала перевагу глибоким темним кольорам. Це виглядало одночасно просто та стильно.

Меган Маркл разом із колегою по фільму Патріком Дж. Адамсом

Меган Маркл разом із колегою по фільму Патріком Дж. Адамсом

Фото: Getty Images

До речі, вдалим доповненням ділового стилю стануть аксесуари: товсті браслети коричневого або сріблястого кольору, сережки з перлами, срібні чокери або довгі ланцюжки. Звичайна сумка через плече теж буде непоганою комбінацією.

Стиль Меган Маркл

Що ж, Рейчел Зейн показала нам чимало крутих офісних аутфітів. І видно, як вони зростали і змінювалися разом з нею. Так само сталося і зі стилем самої Меган Маркл. Обравши королівське життя, вона вимушена була залишити зйомки і переглянути свій гардероб.

Меган має декілька особливих фішок. Вона обирає одяг, який оптично додає ширини її плечам. Маються на увазі відкриті горловини.

Відкриті плечі - спеціальна фішка Меган

Відкриті плечі - спеціальна фішка Меган

Фото: Getty Images

Або сукні, які відкривають одне плече.

Фото: Getty Images

Зверніть увагу на колір – у гардеробі герцогині Сассекської переважають бежеві, кремові, пісочні відтінки та кольори так званої слонової кістки. Це вдало відтіняє тон її шкіри.

Меган демонструє 1000 і 1 відтінок бежевого

Меган демонструє 1000 і 1 відтінок бежевого

Фото: Getty Images

Цікаво, що Меган має відмінний стиль одягу з Кейт. Це пов’язано із типом їхніх фігур. Маркл має більш жіночну фігуру з вузькими плечима та стегнами, а Міддлтон, яку визнали більшою модницею, – спортивну прямокутну з широкими плечима і теж вузькими стегнами.

Конкуренцію Меган і Кейт видно навіть на фото
Конкуренцію Меган і Кейт видно навіть на фото
Фото: Getty Images

Нагадаємо, минулого року колега Меган Маркл за "Форс-мажорами" показав провокативне фото герцогині догори ногами.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів