"Можливо, зроблю комусь боляче": Притула зізнався Єфросиніній, що не може собі дозволити під час війни

14 серпня, 13:30
Притула і Єфросиніна про особисте

Притула і Єфросиніна про щастя, яке (не) на часі під час війни

43-річний волонтер і шоумен Сергій Притула поміркував про особисте щастя під час війни.

У розмові з Машею Єфросиніною він також пригадав, чому довгий час не постив фото з дітьми та чи дозволяє собі розслаблятися.

"Ще нещодавно я не постив фото своїх дітей у соцмережах (під час війни). Тому що я дуже переймався, як це може бути сприйнято суспільством. У багатьох дітей загинули батьки, у багатьох батьків загинули діти. А тут я раптом візьму і виставлю своє особисте приватне щастя, а воно в дітях, напоказ (і зроблю, можливо, комусь цим боляче). Бо "Притула може зі своїми дітьми погратися, а я вже зі своєю дитиною не зможу погратися". На цьому я себе так добив, що те, мабуть, буде однією з магістральних розмов з психоаналітиком чи психоаналітикинею", - пояснив Сергій.


скрін з відео

Притула також зізнався, що вже давно хоче поїхати в гори, однак не може собі цього дозволити.

"Я, наприклад, хочу поїхати в Карпати. Я не був в горах дуже давно. Дуже їх люблю, в мене є просто такі місця сили в Карпатах, куди я приїду на три дні і повертаюся Халком.

Думаю. От я зараз тут буду лежати на полонині, а хтось зніме мене на телефон, і потім скажуть: "Ви от донатите, а він замість того, щоб допомагати армії, валяється в горах", - припустив Сергій.

Це Сергій мріє, коли нарешті зможе подихати карпатським повітрям

Це Сергій мріє, коли нарешті зможе подихати карпатським повітрям

Нагадаємо, від своєї першої дружини Юлії Сергій має сина Дмитра. А у другому шлюбі з Катериною у Притули народилося дві доньки – Соломія та Стефанія.

Раніше ТаблоID розказував, чому розпалися перші офіційні стосунки Сергія Притули, коли виникли почуття до теперішньої дружини Катерини та як він виховує свої дітей.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів