Освідчення у польоті, в пустелі та під час суперечки: найцікавіші зіркові пропозиції руки та серця. Фото

13 лютого, 12:00

День Святого Валентина, який відзначають 14 лютого, - ідеальна нагода сказати другій половинці про свої почуття, а, можливо, навіть зробити крок до одруження.

ТаблоID зібрав найкращі пропозиції руки і серця зірок та готовий поділитися цими історіями. Готуйтеся занотовувати – деякі приклади точно стануть у нагоді.

Кеті Перрі та Орландо Блум

14 лютого стане 5-ю річницею від дня офіційних заручин 39-річної співачки Кеті Перрі та 47-річного актора Орландо Блума.

У 2019 році Блум наважився нарешті зробити коханій пропозицію руки та серця. У День Святого Валентина він обрав найкращий костюм, орендував вертоліт, а коли він піднявся у небо – освідчився Кеті.


Кеті та Орландо досі не зізналися чи офіційно одружилися. Ще у 2021 році подейкували про їхнє таємне весілля
Кеті та Орландо досі не зізналися чи офіційно одружилися. Ще у 2021 році подейкували про їхнє таємне весілля

Як розповідала співачка, вона підозрювала настання нового етапу у їхніх стосунках. Та найбільше запам'ятала як Орландо неймовірно хвилювався. У відповідальний момент коробка з каблучкою застрягла у його кишені. А від хвилювання він ненароком розбив пляшку шампанського.

Обручка, якою хизувалася Перрі після заручин
Обручка, якою хизувалася Перрі після заручин

Після приземлення на пару чекали їхні родичі, які з радістю розділили щасливу мить закоханих.

Амаль та Джордж Клуні

Не найкраща пропозиція, а справжня катастрофа вийшла свого часу у 62-річного актора Джорджа Клуні. Лишень уявіть: романтична вечеря, лунає відповідна музика, Клуні "ненароком" задмухує свічку і просить свою 46-річну кохану Амаль дістати сірники та підпалити її знову.

Освідчення Клуні перетворилося на катастрофу

Освідчення Клуні перетворилося на катастрофу

Фото Getty Images

В чому несподіванка? У коробку Джордж заздалегідь сховав обручку і це мало стати сюрпризом для жінки. Так і сталося, але не зовсім так, як гадалося. Амаль і справді дуже здивувалася знахідці, а потім почала міркувати, хто і як міг залишити каблучку у коробці із сірниками.

Джордж вимушений був конкретно натякнути і став перед коханою на одне коліно.

"Я буквально їй сказав: слухай, я дійсно хотів би з тобою одружитися, але вже не молодий і, стоячи на коліні, я міг би втратити стегно", - пригадував він те "катастрофічне" зізнання.

Мішель та Барак Обама

Понад 30 років тому Мішель та Барак в одному з ресторанів Чикаго вирішили відсвяткувати успішно складений іспит чоловіка на адвоката. У ході вечері між парою розгорілася палка дискусія щодо того, чи потрібен офіційний шлюб парі, якщо двоє кохають одне одного.

Той вечір дав початок довгій історії відносин, яка триває вже 32 роки

Той вечір дав початок довгій історії відносин, яка триває вже 32 роки

Барак вперто наводив свої адвокатські аргументи, які лишень дратували Мішель і змушували знаходити контраргументи у відповідь. Тим часом офіціант приніс десерт, а разом з ним і коробку з обручкою.

"Це повинно змусити тебе помовчати", - вмить своєрідно освідчився Обама.

Джада та Вілл Сміт

55-річний актор Вілл Сміт точно б не здобув першість у змаганні романтиків. Адже його кохана Джада отримала пропозицію вийти заміж в один із буденних вечорів, коли пара лягала спати.

Вілл Сміт раптово запитав Джаду чи готова вона вийти за нього і несподівано отримав швидке так

Вілл Сміт раптово запитав Джаду чи готова вона вийти за нього і несподівано отримав швидке "так"

Звісно, актор на той момент не потурбувався про обручку. А тому його наречена вимушена була наступного дня йти і самостійно купувати весільну прикрасу.

Єва Лонгорія та Хосе Антоніо Бастон

У безкінечній пустелі Дубая, стоячи на розкішних килимах і подушках, у 2015 році своє "так" сказала 48-річна акторка Єва Лонгорія. Її теперішній чоловік Хосе Антоніо, з яким вона зустрічалася декілька років, дуже романтично підійшов до освідчення.

Щаслива Єва ділилася солодким поцілунком із коханим та обручкою з рубінами і діамантами

Щаслива Єва ділилася солодким поцілунком із коханим та обручкою з рубінами і діамантами

Лонгорія зізнавалася, що це був для неї справжнісінький сюрприз. А свого коханого вона називала найдобрішою людиною, яку тільки зустрічала.

Хіларі Дафф та Меттью Кома

А ця історія точно стане у нагоді тим, хто хоче освідчитися коханій людині 14 лютого. Перший крок – заскочити зненацька, як це свого часу зробив теперішній чоловік 36-річної співачки Хіларі Дафф Меттью.

Коли прогулянка закінчилася освідченням

Коли прогулянка закінчилася освідченням

Після роботи він запросив кохану на прогулянку до парку. І хоч Хіларі віддавала перевагу перегляду чергової серії "Гри престолів", вона одягнула спортивний костюм та погодилася. Раптово Меттью презентував зірці книгу з їхньою історією кохання. На її останній сторінці Дафф знайшла обручку.

Ріта Ора і Тайка Вайтіті

День пропозиції руки та серця 33-річна співачка Ріта Ора та 48-річний кінорежисер Тайка Вайтіті точно запам'ятають. Адже першою зробила крок назустріч офіційним стосункам саме Ріта. Під час їхнього спільного відпочинку вона запропонувала Тайці одружитися і він миттєво погодився.

Вона запропонувала одружитися - він погодився

Вона запропонувала одружитися - він погодився

Пінк і Кері Харт

Свого часу взяла ситуацію у свої руки і 44-річна співачка Пінк. Майже два десятки років вона у шлюбі з гонщиком Кері Хартом.

Вперта, красива, непорушна скеля - так співачка описує свого чоловіка

Вперта, красива, непорушна скеля - так співачка описує свого чоловіка

А освідчитися йому у своїй почуттях і запропонувати одруження Пінк вирішила під час чергової гонки Кері. На третьому колі вона стала на узбіччі зі шматком картону і написом: "ти вийдеш за мене? ".

Харт не припинив гонку, він пішов на наступне коло, а Пінк змінила меседж: "Я серйозно" – пояснювала вона. Зрештою, Кері зійшов з дистанції, пропустивши своїх конкурентів уперед, аби розцілувати кохану та, звісно, погодитися на її пропозицію.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Подібна до двох попередніх історій була і в стосунках найвідомішої української родини акторів – 57-річної Ольги Сумської та 60-річного Віталія Борисюка.

Хто перший запропонував одружитися?

Хто перший запропонував одружитися?

Сумську та Борисюка поєднав мюзикл "Кандід", де вони грали закоханих. Одразу сценічні почуття проросли і в реальному житті. За словами Сумської, "їхній роман розвивався на очах колег". Утім, одружуватися пара не квапилася.

П'ять років Оля та Віталій жили у цивільному шлюбі, а на шостий саме жінка наполягла на узаконені стосунків. Мовляв, це було потрібно для вирішення певних побутових питань, та й Борисюк сам би не наважився на це.

До речі, у травні 2021 року подружжя відіграло ще одне весілля – умовне, з нагоди 25-ї річниці шлюбу.

Джамала та Бекір Сулейманов

Холод, вітер, дощ і високі підбори, на яких Джамалі довелося попри втому підійматися на львівську ратушу. Саме такі спогади 40-річна співачка, яка вагітна втретє, має про своє освідчення в коханні.

Джамала завжди ділиться дуже теплими фото разом із чоловіком

Джамала завжди ділиться дуже теплими фото разом із чоловіком

Її теперішній чоловік вирішив підготувати для коханої сюрприз. Він під приводом фотосесії заманив Джа на Ратушу і запропонував стати його дружиною. Звісно, артистка вмить забула про всю втому і дала ствердну відповідь.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Не вірте, коли кажуть, що двічі в одну річку не увійдеш. Бо чоловік 37-річної телезірки Іванни Онуфрійчук Алмаз як раз двічі освідчувався коханій.

Цікаво, що спочатку Іванну не вразив Алмаз, але своєю турботою та увагою здобув її прихильність

Цікаво, що спочатку Іванну не вразив Алмаз, але своєю турботою та увагою здобув її прихильність

Перша пропозиція вийти заміж прозвучала онлайн під час карантину. Тоді закохані не бачилися три місяці і Алмаз організував віртуальне побачення. Під час нього Іванна шукала подарунки, які були заховані заздалегідь. Так, розкішний перстень для заручин вона знайшла під деревом у себе у дворі.

Друга пропозиція і відповідно другий перстень сталися під час святкування дня народження Онуфрійчук. Тоді жінка вже остаточно вирішила розпрощатися зі своїм життям холостячки.

Максим Девізоров та Світлана Гордієнко

Вимушений був освідчитися онлайн 28-річний актор Максим Девізоров. Зірка "Перших ластівок" від початку повномасштабної війни став до лав ЗСУ і перед тим, як їхню групу відправляли на Донеччину, він "вирішив – пора".

Девізорови відзначили камерне весілля у колі найрідніших

Девізорови відзначили камерне весілля у колі найрідніших

Світлана на той час була за кордоном. Тому Макс зателефонував і спитав чи не проти вона бути його дружиною. Дівчина погодилася, а вже у травні 2022 року пара побралася.

Ірина Сопонару та Різ

Зірка "Вечірнього кварталу" 37-річна Ірина Сопонару 5 місяців чекала на освідчення свого бойфренда-британця Різа. Жінка вимагала офіційного підтвердження серйозних намірів щодо неї. А чоловік тим часом обдумував до деталей освідчення мрії.

Сопонару сумнівалася у своєму коханому

Сопонару сумнівалася у своєму коханому

Різ самостійно розробляв унікальну каблучку у два карати. У свій день народження він презентував Ірі фотоальбом з їхніми світлинами, де останньою було фото каблучки і напис: ти вийдеш за мене? Після ствердної відповіді Різ презентував коханій весільну прикрасу.

Як бачите, є безліч ідей для пропозицій руки та серця. І реалізувати їх можуть як хлопці, так і дівчата. Адже головне – взаємні почуття.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів