Дорофєєва з Кацуріним, Забарний, KOLA та Адель: зірки, які одружилися у 2023 році

19 грудня 2023, 12:00

2023 рік видався щедрим не лише на розлучення, але й на весілля.

Тож ТаблоID вирішив нагадати зіркові пари, які побралися цього року, а також потішили та здивували прихильників неординарними пропозиціями руки та серця.

Українські зірки, які одружилися у 2023 році

У цій підбірці ви знайдете найнеочікуваніші весілля 2023 року, а також весілля знаменитостей, на які давно чекали їх прихильники.


Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

33-річна співачка Надя Дорофєєва і 35-річний ресторатор Міша Кацурін сповістили фанів про своє одруження ще влітку 2023 року.

Згодом Дорофєєва розказала про деталі свого же другого весілля. Міша зробив пропозицію виконавиці, коли вони катались на скутері, тому дівчина з першого разу нічого не почула. Тож Кацуріну довелось повторювати одне й те саме двічі.

Надя з Мішею стали, мабуть, найбільш обговорюваною парою цього року в українському шоубізі

Надя з Мішею стали, мабуть, найбільш обговорюваною парою цього року в українському шоубізі

Пара опублікувала весільне фото у своєму Instagram, де наречена вбрана у ніжну кремову сукню до підлоги та вельон, а наречений не зрадив свій стиль і був одягнений у білу сорочку, піджак, штани, а також кепку та кеди.

Окрім того, Дорофєєва розповіла, що не збирається змінювати своє прізвище на прізвище чоловіка.

Як відомо, раніше Надя Дорофєєва була одружена з музикантом Володимиром Дантесом. Пара оголосила про розлучення 18 березня 2022 року.

Андрій Хветкевич

У вересні 2023 40-річний Андрій Хветкевич, відомий участю у телешоу “Холостячка”, зробив пропозицію своєму коханому Феліпе. Як виявилось, колишній залицяльник Злати Огнєвіч крутив роман зі своїм коханим ще до телешоу. Але вирішив зізнатися про свої стосунки не так давно.

Андрій Хветкевич зі своїм чоловіком Феліпе

Андрій Хветкевич зі своїм чоловіком Феліпе

Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму коханому на різдвяні свята минулого року.

Гей-пара відсвяткувала весілля на розкішній віллі у курортному мексиканському містечку Пуерто-Вальярті. На вечірці побувала також колишня дівчина Андрія Злата Огнєвіч.

Молодята виклали світлини з весілля у відкритий доступ.

Марта Костюк та Георгій Вайкович

Українська 21-річна тенісистка Марта Костюк у квітні 2023 року опублікувала фото з заручин з трейдером Георгієм Вайковичем.

Новоспечене подружжя Марта Костюк і Георгій Вайкович

Новоспечене подружжя Марта Костюк і Георгій Вайкович

Пара одружилась 1-го листопада 2023 року. Подружжя відсвяткувало весілля на Кіпрі. Як відомо із соцмереж, 26-річний чоловік Марти Костюк займається трейдингом криптовалюти.

Ілля Забарний

Ще восени 2022 року 21-річний захисник збірної України з футболу Ілля Забарний зробив пропозицію руки і серця своїй нареченій Ангеліні. Пара заручилась 4 вересня. Про це стало відомо завдяки романтичним світлинам, які виклала наречена у свій Instagram.

Влітку 2023 року Ілля Забарний одружився з Ангеліною, донькою ексдружини відомого українського ведучого Андрія Джеджули Юлії Леус.

Ілля Забарний з дружиною Ангеліною

Ілля Забарний з дружиною Ангеліною

"5.06 ми стали чоловіком та дружиною. Кохаю безмежно!", – написав тоді футболіст у мережі.

На весілля були запрошені відомі колеги Забарного: Сергій Сидорчук, Руслан Нещерет, Віталій Буяльський, Георгій Бущан, Валентин Моргун, Владислав Ванат та інші.

Вікторія Апанасенко

30-річна українська модель, яка представляла Україну на конкурсі “Міс Всесвіт”, Вікторія Апанасенко вийшла заміж у квітні 2023 року. Наскільки відомо із соцмереж, пара не влаштовувала гучного весілля, а просто відсвяткувала цей важливий день в сімейному колі.

За кого Віка вийшла заміж - досі загадка

За кого Віка вийшла заміж - досі загадка

Найцікавіше те, що модель приховує свого нареченого. Це інтригує не лише її шанувальників, але й ЗМІ.

KOLA

У листопаді цього року 31-річна українська співачка KOLA повідомила про свої стосунки з іноземцем, з яким познайомилась під час війни. В інтерв’ю Маші Єфросиніній співачка поділилась про свої заручини з чоловіком на ім'я Слава, старшим за неї на 13 років, з яким вона зустрічається на відстані.

Як розповіла співачка, її коханий родом з Дніпра, але вже доволі довгий час проживає в Ізраїлі.

KOLA поки теж не показує свого чоловіка

KOLA поки теж не показує свого чоловіка

Анастасія Прудіус (справжнє ім’я артистки) говорить про те, що вже при першій зустрічі вона відчула таке тепло від свого коханого, якого не відчувала раніше від жодного чоловіка.

Під час прогулянки Слава запропонував співачці одружитися. За словами дівчини, вона дуже нервувалась.

Поки Настя міркувала, чи виходити заміж за свого коханого, до неї підійшов друг Слави і подарував їй квіти. Після цього співачка погодилася на пропозицію бойфренда.

Пара відсвяткувала весілля у Празі у колі найближчих - мами співачки та друга нареченого. Поки що пара не проживає разом – закохані часто їздять в гості одне до одного.

Іноземні пари, які побралися 2023 року

Адель і Річ Пол

Ще у вересні 2023 року фанати 35-річної британської попдіви Адель підозрювали її у тому, що вона потайки вийшла заміж і нікому про це не сказала.

Британська виконавиця довгий час тримала своїх фанатів в напрузі, не розкриваючи таємницю свого особистого життя. Проте нещодавно Адель все ж оголосила про своє одруження зі спортивним агентом Річем Полом. Вона розповіла про це на телешоу у свого друга Алана Карра.

Коли Алан спитав у публіки, чи сьогодні хтось одружився. Адель вигукнула: “Я”!

А днями стало відомо, що зіркова пара підписала шлюбний контракт. Таким чином, британська співачка вирішила захистити свої немалі статки.

Річу Полу довелося підписати шлюбний контракт, хоча спочатку він був проти

Річу Полу довелося підписати шлюбний контракт, хоча спочатку він був проти

фото Getty Images

Нагадаємо, у 2021 Адель розлучилася зі своїм першим чоловіком Саймоном Конекі, від якого має сина Анджело.

Бонні Райт та Ендрю Лококо

32-річна британська акторка Бонні Райт, відома фанатам “Гаррі Поттера” завдяки своїй ролі Джинні Візлі, навесні 2023 року одружилась з Ендрю Лококо.

Весільні фото зірок у журналі Brides демонструють, що пара влаштувала весільну церемонію посеред городу екологічного центру в Каліфорнії.

Бонні Райт та її екологічне весілля

Бонні Райт та її екологічне весілля

“Для нас було важливо відобразити нашу любов до довкілля та використати екологічно чисті матеріали замість одноразового пакування, поринути у творчість та зробити щось самотужки, а ще закупити все максимально місцеве та сезонне,” – розповіла актриса.

19 вересня Бонні та Ендрю стали батьками хлопчика.

Кріс Еванс та Альба Баптіста

42-річна зірка “Месників” Кріс Еванс таємно одружився з відомою акторкою Альбою Баптістою, яка молодша за нього на 16 років. Зіркова пара таємно побралася 9 вересня 2023 року у їхньому будинку у Бостоні. Про це розповіли інсайдери виданню Page Six.

Весільна церемонія акторів була дійсно таємна. Запрошені на свято гості підписали договір про нерозголошення, а саме дійство було заборонено знімати на камеру.

Еванс і Баптіста - найтаємничіше подружжя у цій підбірці

Еванс і Баптіста - найтаємничіше подружжя у цій підбірці

Проте, як розповідають інсайдери, зіркова пара не влаштовувала гучного весілля. На святкування актори запросили лише близьких та рідних. Також на вечірку прийшли колеги, з якими актор знімався у фільмах MARVEL: Роберт Дауні-молодший, Кріс Гемсворт та Джеремі Реннер.

Взагалі пара тримає свої стосунки у таємниці і не дає коментарів ЗМІ з цього приводу. Вперше про їхній роман почали говорити у 2022 році, коли вони були разом уже рік.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів