"Дуже видно візуально, що я не ок": Раміна розказала про проблеми зі здоров'ям та шкірою й показала чесне фото

30 березня, 13:53

Блогерка Раміна Есхакзай у своєму Instagram відповіла на питання підписників про плани на майбутнє, чи зійшлась би зі своїм колишнім, співаком Віталієм Козловським та що допомогло їй під час розставання з адвокатом Євгеном Проніним.

Відповідаючи на питання про те, що вона планує зробити у найближчому майбутньому, Раміна написала, що хотіла б привчити себе раніше лягати спати, позбавитися від РХП (розлад харчової поведінки, - ред.), вилікувати акне (висипання на шкірі, - ред.) та сходити до ревматолога.

"Якщо коротко: працювати над ментальним та фізичним здоров'ям, бо вже дуже видно візуально, що я не ок. Вже навіть по аналізах видно. Раніше такого не було - візуал тримався на 100 зі 100", - написала вона.

Скріншот з Instagram Раміни Есхакзай

Есхакзай також попросила підписників порадити їй дерматолога у Києві й показала проблемну шкіру.

Дала свою відповідь блогерка й на питання, чи зійшлася б вона з Козловським. Раміна опублікувала відео, на якому він виконує свою ліричну пісню й іронічно написала:

"Ні. Бо я хочу постраждати під такі пісні, наче у мене розбите серце".

Разом із тим інфлюєнсерка поділилася, що допомогло їй пережити розставання нареченим.

"Впевненість у тому, що далі краще. Це статистика. 99,9% людей після розставання зустрічали людину, з якою було краще, ніж з попередньою. Я знала, що буду частиною цієї статистики. От і все. Якщо це не трагічна загибель близької людини, а планове розставання, далі тільки краще. Як у нього, так і у вас. Ну а хіба можна не порадіти за себе і за свого екскоханого, що і він, і ви будете ще щасливішими? Мені здається це і є любов. Коли можеш відпустити стосунки, які себе вже вичерпали. І дати можливість собі та іншій людині відчути щастя по-новому", - написала Раміна.

Нагадаємо, нещодавно Раміна Есхакзай розповіла Даші Астаф'євій, яким було її найкраще побачення та що вона їсть, коли стресує.

Як відомо, у квітні минулого року Раміна розійшлася зі своїм нареченим Євгенієм Проніним. Вона писала про те, як безболісно пережити розірвання 5-річних стосунків.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів