Стильно і затишно: ТОП-10 найкращих суконь на осінь, які легко стилізувати

27 серпня, 07:00
Злата Огнєвіч у стильній сукні

Тепла сукня - must have для осені

Сукні жіночі цієї осені вриваються у тренди і займають свої почесні місця у гардеробі. Джинсові, трикотажні, в рубчик чи навіть светр - чимало стильних варіантів.

ТаблоID підготував актуальний lookbook найкращих варіантів суконь на осінь: як їх носити і з чим стилізувати? Усі деталі - у матеріалі.

Атласна сукня і светр

Якщо літо – демонстрація оголених плечей і легких тканин, то осінь – поєднання багатошаровості та глибоких кольорів, пише Harper's Bazaar. І найкращим переходом у сезон стане поєднання легкої атласної сукні та об’ємного светра. Для більш прохолодних вечорів можна одягнути ще тонку водолазку.


Стильна атласна сукня і светр

Сукня максі з об'ємним светром виглядає дуже затишно

Сукня з драпіруванням

Драпірування – кращий варіант для важких трикотажних тканин, аби вони не здавалися ще об’ємнішими. З одного боку.

Сукня з драпіруванням

Сукня бордова - прекрасний осінній колір

З іншого – це стильний варіант для сукні, яка додасть жіночності та підкреслить фігуру. Цей образ варто обов’язково доповнювати туфлями на підборах та вишуканими аксесуарами, наприклад, клатчами.

Дженніфер Лопес у стильній сукні

Співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком-актором Беном Аффлеком, доповнює образ стильними туфлями на підборах

Джинсова сукня

Денім – те, що ніколи не вийде з моди, які б варіації одягу не були популярні. Тепер ця вічна класика сміливо вривається у вигляді максі-суконь. Експерти виділяють варіанти з комірцем і паском. А в доповнення можна взути високі коричневі чоботи та загорнутися у шарф з бахромою для осінньої атмосфери.

Королева Йорданії Ранія

Королева Йорданії Ранія обирає приталений варіант, який і без паска ефектно підкреслює її фігуру

Фланелева сукня

Фланелеві сорочки стали безумовним трендом, але й сукні від них теж не відстають. Фланель – обов’язкова тканина для прохолодної погоди, стверджують модні видання. А ми з ними і не сперечаємося. Найкращим варіантом стануть ті, які підкреслюють талію. Їх вдало можна поєднати із високими ботинками.

Єлизавета Юрушева

Підприємиця Єлизавета Юрушева демонструє подвійний варіант: сукня + сорочка

Леся Нікітюк у стильній фланелевій сукні

А от телеведуча Леся Нікітюк демонструє оверсайз варіант оригінальної картатої сукні

Трикотажна сукня в рубчик

Що може бути затишнішим на осінь, ніж трикотажна сукня в рубчик? Вона сміливо підійде як для робочого дня в офісі, так і для побачення. Родзинкою цього сезону стане рифлена спідниця та рукава-дзвіночки.

Вагітна Лілія Ребрик

До речі, як личать такі сукні вагітним

Сукня з коміром

Цей простий та стильний силует натхненний сорочками-поло. Комір, V-подібний виріз, який відкриває декольте, та вузол, який підкреслює талію, зробить ваш осінній образ неповторним. Найкращим доповненням стануть високі чоботи або босоніжки зі шкарпетками для більш теплої вересневої погоди.

Сукні в стилі бохо

Стиль бохо повертається в моду. І цього сезону варто придивитися на сукні з орнаментом пейслі. Це простий спосіб прийняти цей напрямок і додати його до свого гардеробу без надмірного кітчу. Традиційним доповненням до образу в цьому стилі стануть коричневі чоботи із довгим носом на низьких підборах.

Сукня в стилі бохо

Сукня міді - краще рішення для зустрічі з осінню

Cукня-сорочка

Мати стильний вигляд, докладаючи до цього мінімум зусиль, допоможе сукня-сорочка, вважає видання Glamour. Максі-довжина та V-подібний виріз, який створюється за допомогою гудзиків, демонструє неперевершений елегантний образ. Чорну сукню можна поєднати із довгими коричневими чоботами і більше нічого зайвого не потрібно.

Твідова сукня

Осінні сукні 2024 неможливо уявити без твіду. Бренди втілюють його у довжині міні, аби дозволити почуватися більш жіночно та вишукано. А фахівці радять поєднувати із прозорими колготками та балетками, щоб створити дорогий образ.

Акторка Крістен Стюарт у твідовій сукні

А от акторка Крістен Стюарт поєднує твідову сукню із високими ботинками

Фото: Getty Images

Довга сукня-светр

Светр – найтепліша річ, яка може зігріти у холодну пору року. А якщо це сукня-светр, то це ще й найзручніше поєднання. Для довжини міні обирайте високі чоботи до коліна та замшеву сумку. А для максі – можна придивитися до широких із гострим носом та котячим підбором. Маленька сумка в тон образу завершить цей look of the day.

Ще більше про модні тенденції шукайте на сайті ТаблоID. Раніше ми розповідали, як стилізувати спортивні штани. А також склали добірку найкращих комбінацій ботильйонів та джинсів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів