Пренткович відповіла на закиди щодо використання "Оземпіку" та показалася в купальнику у "розквіт РХП"

19 липня, 18:00

Блогерка Таня Пренткович у розпал пляжного сезону не проґавила можливості похизуватися рельєфним тілом. Однак ледь встигла вона запостити фото в Instagram, як у коментарі прилетів закид у використанні "Оземпіку".

Таня, яка любить відповідати на критику і звинувачення підписників, не проігнорувала коментар і цього разу. У сторіс вона розписала, завдяки чому має такі форми. Вона також показала себе у 2020-му в період "розквіту РХП" (розладу харчової поведінки - ред.).

"Ти тренуєшся регулярно 12 років, останні місяці харчуєшся 2 рази вдень, тримаєш ранковий інтервал, додала падл-теніс в рутину і ще й стрес пережила пзди стрес...а люди пишуть "Оземпік"", – написала блогерка.

Таня Пренткович відповіла на закиди щодо Оземпіку

Таня переконує, що не вдавалася до використання горезвісного препарату

Скрін з Instagram Тані Пренткович

Таня Пренткович прокоментувала використання Оземпіку

Пренткович вважає, що ті, хто сумніваються у природності її фігури, просто виправдовують "відповідальність результату і бездіяльність"

скрін з Instagram
Таня Пренткович показала раціон

Де саме це "тут", Таня не уточнила

скрін з Instagram
Блогерка Пренткович у 2020

"Розквіт РХП"

скрін з instagram
Таня Пренткович у 2024

А це вже форма блогерки у 2024-му

скрін з instagram

Як відомо, Пренткович на деякий час зникала з інста–поприща. Усе через скандал із виїздом її бойфренда, блогера Андрія Гонковського за кордон.

Той наполягав, що поїхав на благодійний захід до Варшави. Але несподівано івент перенесли і він вирішив приєднатися до коханої, яка тоді відпочивала на Мальдівах.

Блогерка Таня Пренткович

Пренткович нині із синами цивільним чоловіком проживає за кордоном

фото з instagram Тані Пренткович

Після публічного осуду пара перепросила, але згодом видалила допис із вибаченнями. Також цікаво, що за даними УП у прикордонній службі, Гонковський після виїзду на той самий благодійний івент до України так і не повернувся.

Через кілька тижнів він заявив, що через погрози його родинні, він вирішив переїхати. Куди саме, щоправда, не уточнював. В мережі запідозрили, ніби пара подалася до Португалії, або Іспанії.

Нагадаємо, раніше Гонковський заявив, що не вважає себе зрадником.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів