Майже не впізнати: як зараз виглядають головні герої серіалу "Доктор Хаус". Фото

Майже не впізнати: як зараз виглядають головні герої серіалу "Доктор Хаус". Фото

3 червня, 07:00

Американський серіал "Доктор Хаус", 1 сезон якого вийшов у листопаді 2004 року, здобув шалену світову популярність. Ця історія стала прикладом справжнього медичного детективу, де зухвалий та егоїстичний Грегорі Хаус розплутує найскладніші професійні загадки.

Головну роль у цій історії зіграв британець Х’ю Лорі, популярність якого після роботи значно зросла. ТаблоID пропонує переглянути, який вигляд має актор зараз, а також що сталося з його командою – Омаром Еппсом, Джессі Спенсером, Дженніфер Моррісон та іншими героями.

Х'ю Лорі

64-річний англійський актор Х’ю Лорі зіграв головну роль – доктора Грегорі Хауса. Його персонаж відрізнявся ексцентричністю, був водночас зневажливим і геніальним до розгадок медичних головокруток.

Цікаво, що батько Лорі був лікарем. А от сам майбутній актор спочатку демонстрував неабиякі здібності у веслуванні: вигравав молодіжні чемпіонати та виступав в команді на світових.


Свою акторську кар'єру Лорі розпочав із комедійного жанру. А справжнє визнання прийшло після роботи у серіалі "Дживс і Вустер".

Зйомки у серіалі "Доктор Хаус" підняли Х’ю Лорі на щабель вище у професійній кар’єрі. Він отримав дві нагороди "Золотий Глобус" і був номінований на "Еммі". Зараз актор продовжує свою акторську кар’єру. Одна з останніх робіт – мінісеріал "Все те незриме світло".

Фото Х'ю Лорі в молодості і зараз

"Все те незриме світло" (фото Х'ю Лорі праворуч) - однозначно входить до категорії "серіали, які варто подивитися".

Колаж ТаблоID

Ліза Едельштейн

58-річна американська акторка Ліза Едельштейн зіграла завідувачку лікарні Лізу Кадді. Вона чи не єдина, хто може бодай якось впливати на Хауса, з яким у неї була коротка інтрижка. Цікаво, що особиста сторінка Кадді майже не висвітлюється у серіалі.

Ліза Едельштейн у серіалі Доктор Хаус і зараз

Серіал "Доктор Хаус" приніс Едельштейн значну популярність

Колаж ТаблоID

Щодо родини самої Лізи Едельштейн, то її батько теж медик – педіатр. В дитинстві майбутня акторка була чирлідеркою. А вже у 18 років переїхала до Нью-Йорка і почала вивчати акторське мистецтво.

У своїй фільмографії Ліза має десятки стрічок. Зокрема, її найбільш відомі роботи були у фільмах "Чого хочуть жінки", де вона зіграла з Мелом Гібсоном і Гелен Хант, "Краще не буває", де її партнером був Джек Ніколсон, "Черговий тато" - Едді Мерфі і "Зберігаючи віру" - Бен Стіллер і Едвард Нортон.

Під час пандемії Covid-19 Ліза почала малювати. Вона надихалася світлинами своєї родини і навіть влаштувала власну виставку робіт.

Роберт Шон Леонард

55-річний американський актор Роберт Шон Леонард зіграв завідувача відділення онкології Джеймса Вілсона. Спочатку він мав виконувати своєрідну роль Ватсона і допомагати Хаусу в медичних розслідуваннях. Але загалом цю роль взяла на себе інша команда. Вілсон є чи не єдиним другом Хауса. Однак вони - справжні протилежності. До речі, після знімань Леонард і Лорі почали приятелювати і в реальному житті.

Роберт Шон Леонард фото в молодості і зараз

Персонажі "Доктора Хауса" помітно змінилися

Колаж ТаблоID, Getty Images

Сам Роберт Шон Леонард з 12 років почав грати на театральній сцені. У 2001 році він навіть отримав престижну нагороду "Тоні" за роль у виставі "Винахід любові". Роберт Шон з’являвся у бродвейських постановках та мюзиклах. Особливо його відзначали за ролі другого плану.

Одними з останніх робіт Роберта Шона Леонарда є серіали "Перша леді" та "Позолочене століття".

Омар Еппс

50-річний американський актор Омар Еппс зіграв доктора Еріка Формана, що принесло йому шалену популярність. Його персонаж "Доктора Хауса" – один із членів команди, що спеціалізується на неврології. Форман був мішенню для расистських жартів свого боса, але він геть не переймався через це. Мав певне кримінальне минуле, що і привабило Хауса у бажанні взяти Формана у команду.

Омар Еппс у серіалі Доктор Хаус і зараз

Топові серіали Еппс, здається, замінив на видавничу діяльність

Колаж ТаблоID

Сам Омар Еппс не мав батька. В дитинстві він читав реп, а у 10 років почав писати сценарії. Його акторська кар’єра розпочалася у 1992 році. Найбільш відомими стрічками того періоду були "Смертельний рейс", "Крик -2", "Наперекір долі", де його партнеркою була Мег Раян.

Зараз Омар Еппс час від часу з’являється у фільмах. Він має кінокомпанію, а у 2023 році зайнявся випуском власних книг.

Джессі Спенсер

45-річний австралійський актор Джессі Спенсер зіграв одного з лікарів команди Хауса Роберта Чейза. Його герой успадкував "медичні гени" від батька і неодноразово сам ставив правильний діагноз пацієнтам. Після того як Чейз був звільнений з команди, він повертається до лікарні у ролі хірурга. Наприкінці історії саме Чейз стає на заміну Грегорі Хаусу.

Джессі Спенсер в молодості і зараз

Спенсер проміняв "кар'єру" лікаря на пожежного

Колаж ТаблоID, Getty Images

Щодо самого Джессі, то він також народився у родині лікарів: його брати були хірургами, а батько – терапевтом. Однак сам Спенсер обрав творчий шлях. Він найбільш відомий за участю у так званих "мильних операх", зокрема, шість років грав у серіалі "Сусіди". А з 2012 по 2021 рік знімався у "Пожежниках Чикаго".

Дженніфер Моррісон

45-річна американська модель і акторка Дженніфер Моррісон втілила лікаря-імунолога Елісон Кемерон в історії "Доктора Хауса". За характером її героїня є протилежністю боса, і намагається бути чесною по відношенню до пацієнтів. Кемерон намагалася фліртувати з Хаусом, але їхні "стосунки" закінчилися після роману Елісон з Чейзом.

Дженніфер Морісон в молодості і зараз

Деякі актори "Доктора Хауса" змінили образ ще під час знімань. Наприклад, Моррісон досі залишається блондинкою

Колаж ТаблоID

Свою кар’єру безпосередньо Дженніфер Моррісон почала з моделінгу. У 10 років потрапила на обкладинку журналу "Sports Illustrated for Kids" разом із зіркою баскетболу Майклом Джорданом. У 15 років вперше з’явилася на екранах, зігравши доньку героїв Річарда Гіра та Шерон Стоун у фільмі "Перехрестя". Крім цього вона працювала у фільмах "Пережити Різдво" з Беном Аффлеком і "Містер і місіс Смітт", де головні ролі зіграли Бред Пітт та Анджеліна Джолі.

Після закінчення роботи у "Докторі Хаусі" Моррісон також зайнялася режисурою.

Олівія Вайлд

Олівія Вайлд у молодості і зараз

Олівія Вайлд тоді і зараз

Колаж ТаблоID, Getty Images

40-річна американська акторка Олівія Вайлд зіграла доктора Ремі Гедлі або Тринадцяту. Вона з’являється у 4 сезоні цієї культової медичної історії. Гедлі зайняла місце Формана. Хаус декілька разів її звільняв, але зрештою Ремі залишилася в команді, де була єдиною жінкою. Таким чином у Хауса було чотири лікаря, як було задумано першочергово.

Цікаво, що сама Олівія має інше прізвище. Своє рідне Кокберн вона замінила на честь ірландського письменника Оскара Вайлда. З двох років Олівія мріяла стала акторкою, а свою кар’єру почала з помічниці на знімальному майданчику.

На початку нульових вона з’явилася у фільмах "Сусідка", "Туристи" та інших. У 2007 році зіграла одну з головних ролей у серіалі "Брати Доннеллі". У 2011 році Вайлд пішла з "Доктора Хауса", аби зосередитися на кінокар’єрі. Одними з останніх фільмів Олівії є "Не хвилюйся, люба" та "Вавилон".

Кел Пенн

47-річний американський актор Кел Пенн зіграв Лоренса Катнера, який теж з’являється у 4 сезоні "Доктора Хауса". Цей герой хотів нового досвіду, тому прийняв рішення приєднатися до команди норовливого доктора. Катнер отримав прізвисько "професійний дефібрилятор". У 5 сезоні його знаходять застреленим.

Фільмографія Кела Пенна не є доволі великою. Найбільшу популярність він здобув після роботи у фільмі "Гарольд і Кумар відриваються". Також знімався у серіалі "24". Чоловік брав участь у передвиборчій кампанії Барака Обами, після чого був запрошений на роботу до його адміністрації. Кел обіймав посаду помічника голови відділу зв’язків із громадськістю.

Пенн неодноразово залишав Білий дім для зйомок: спочатку третьої частини "Шалене Різдво Гарольда і Кумара", а згодом – серіалу "Як я зустрів вашу маму". Однією з останніх для актора стала робота у фільмі "Усміхайся".

Кел Пенн в серіалі Доктор Хаус і зараз

1000 і 1 вираз обличчя Пенна заслуговує на окремий "Оскар"

Колаж ТаблоID

Нагадаємо, ТаблоID раніше показував, як змінилися найвідоміші голлівудські блондинки. Та головні героїні найпопулярніших ромкомів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів