У Тимошенко хочуть перевірити рівень IQ?

3 лютого 2009, 16:15

На українському телебаченні незабаром стартує інтелектуально-розважальне шоу "Хто проти білявок". Туди планують запросити, зокрема, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, повідомляє "Новий канал".

В основі телевізійної гри - "боротьба інтелектів". Тобто відомі чоловіки мірятимуться рівнем інтелекту зі знаменитими українськими білявками.

"Можливо, нашою програмою зацікавиться і Юлія Тимошенко. Ми були б раді, якби Юлія Володимирівна погодилася прийти у студію шоу та продемонструвати на всю країну, який у неї високий IQ", - сказав продюсер програми.

До речі, "сильну стать" у програмі представлятимуть не лише зірки шоу-бізнесу, актори і телеведучі, а й політики. Щоправда, їхніх імен продюсер поки не називає.


Чи погодиться Юлія Тимошенко перевірити свій рівень IQ?

А от інтереси білявок відстоюватимуть як звичайні вчительки та стюардеси, так і представниці вітчизняного бомонду.

Так, творці програми сподіваються побачити у себе в студії співачок Ірину Білик, Тіну Кароль, актрису Ольгу Сумську, гімнастку Катерину Серебрянську, світську діву Світлану Вольнову, хореографа Олену Коляденко, танцівницю Олену Шоптенко, телеведучих Лідію Таран і Василісу Фролову.

За словами представника каналу, всі зірки-блондинки охоче погоджуються взяти участь в інтерактивному шоу.

"Деякі навіть ображаються, якщо ми їх не запрошуємо. Наприклад, ми домовилися з однією учасницею з гурту "69". Друга дівчина образилася і наполягла на своїй участі", - розповіла представник каналу.

Фото з офіційного сайту Юлії Тимошенко

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів