Прокуратура закрила справу Бектурсунова по розбещенню неповнолітньої

6 лютого 2009, 14:13

Прокуратура закрила кримінальну справу стосовно радника мера Києва Казбека Бектурсунова за розбещення малолітніх.

Про це у п‘ятницю 6-го лютого на прес-конференції заявив глава Міністерства внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Прокуратура попрощалася з Бектурсуновим

"Вчора прокуратура закрила цю кримінальну справу. Я особисто звернувся до керівництва Генеральної прокуратури розібратися з цим", - сказав міністр внутрішніх справ.

За словами Луценка, у середу міська прокуратура зажадала заяву неповнолітньої, яка нібито постраждала від дій Бектурсунова. Після цього, як відзначив міністр, кримінальна справа була закрита.


"Це черговий приклад безвідповідальності чиновників Київської міськадміністрації", - сказав він.

Також Луценко акцентував увагу на тому, що нова заява потерпілої про нібито невинність Бектурсунова не впливає на хід слідства, оскільки підставою для порушення кримінальної справи була саме перша заява потерпілої.

Луценко підкреслив, що кримінальну відповідальність повинні нести і той, хто "намагався рекетувати" радника мера, і сам Бектурсунов.

"Я буду робити все, щоб була встановлена істина", - пообіцяв "Юра-Термінатор".

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, двоє - чоловік і дівчина - шантажували Бектурсунова, вимагаючи у нього 250 тисяч доларів за неопублікування компрометуючих Казбека фото- та відео матеріалів.

Компрометуюча інформація нібито містить докази того, що Бектурсунов розбещував неповнолітню дівчину. Також повідомлялося, що Казбек примусив її до інтимного зв‘язку, коли їй було 14, а у 15 років вона вже мусила робити аборт.

Радник мера вже хотів збирати прес-конференцію, аби поговорити про про роззголошення МВС таємниці слідства, але вчинив інакше. У четвер Казбек написав у прокуратурі заяву про те, що його життю погрожують.

Тоді ж, у четвер, нібито постраждала від дій Бектурсунова студентка Анастасія Гоженкова, неочікувано заперечила провину Казбека. Натомість дівчина звинуватила у всьому свого спільника.

Фото "Телекритики"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів