Мейхер стала коханкою Арфуша?

18 березня 2009, 11:34
Після повернення до "ВІА-Гри" Надя Мейхер-Грановська , схоже, взялася й за особисте життя. Так, поговорюють, що співачка закрутила роман з розлученим видавцем Валідом Арфушем , пише "Сегодня".

Зокрема, парочку було помічено разом на Українських тижнях моди. На покази вітчизняних дизайнерів Надя та Арфуш прийшли з дітьми: Мейхер з сином Ігорем, а Валід з донькою Емілі.

Як свідчать очевидці, артистка та бізнесмен сиділи поруч та постійно перешіптувалися.

А знайомі Валіда запевняють, що у пари роман.

"Арфуш після того, як пішла Ліда, впав у депресію. Він сильно переживав розлучення. Ми побоювалися, чи не накладе він на себе руки. Але він випадково став зустрічатися з Надією. Зараз бадьорий, радісний ходить. Закохався! Сам мені казав", - розповів неназваний друг видавця.


Мейхер та Арфуш - нова пара українського бомонду?

Також працівники офісу, вікна якого виходять на під'їзд будинку, де живе Арфуш, розповіли, що декілька разів бачили там Надю. Зокрема, співачка зранку покидала помешкання Валіда.

"Те, що ми сиділи разом на показі, нічого не означає. А щодо стосунків з Валідом нічого говорити не буду", - прокоментувала Мейхер.

Бізнесмен же про стосунки з "віа-грянкою" також надто не розповідав. Але Арфуш згадав, як він познайомився з брюнеткою.

"(Познайомилися) у спільного знайомого за вечерею. Здружилися. А на показі опинилися поруч зовсім випадково", - сказав Валід.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів