Дочка Ющенка назве на честь брата дочку, а його кума стала бабкою

16 жовтня 2009, 08:51

29-річна дочка президента Віктора Ющенка Віталіна планує назвати новонароджену дочку на честь свого брата, пише "Сегодня".

"Дівчинку планують назвати Андріаною. Наскільки я зрозуміла, на честь брата", - каже джерело газети в оточенні президентської сім‘ї.

Віталіни й Андрія дуже теплі стосунки. Він першим привітав сестру в пологовому", - пояснює джерело.

"Думаю, Віктор Андрійович уже бачив онучку. Він дуже любить дітей", - цитує слова джерела газета.

Імовірно до дочки у пологовий Ющенко завітав вже на Покрова, бо 15-го Віктор Андрійович з дружиною вже вилетів у Бельгію.

У Віталіни вже є Ярина-Домініка. Тепер буде ще й Андріана

Відомо, що близькі друзі президентської родини вже почали вітати Віталіну з народженням другої дочки.

"Я вже зателефонувала Віталіні. Вона сказала, що почувається добре. Обов'язково з'їжджу у пологовий, подарую їй квіти. Інших подарунків поки не планувала, спершу треба довідатися, що їм потрібно. Навіщо дарувати, скажімо, 31-ий за ліком візочок?", - сказала подруга Віталіни, продюсер та екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова.

Як раніше писав ТаблоID, у середу 14-го жовтня 2009-го Віталіна Ющенко втретє стала мамою.

До речі, поповнення відбулося й у родині президентської куми. 52-річна співачка-депутатка Оксана Білозір вперше стала бабусею.

У середу у її старшого сина Андрія народилася дочка. Дружина Андрія Лариса народжувала в Україні, в одному зі столичних пологових будинків.

 Кума Ющенка стала бабкою

"Дівчинку назвали Анна-Марія. Спершу її хотіли назвати просто Марія, але оскільки вона народилася у велике свято Покрови, вирішили дати подвійне ім'я. Дівчинка дуже схожа на тата", - розповідає джерело в оточенні Білозір.

За словами джерела, пологи породіллі пройшли з невеликими ускладненнями, але благо все скінчилося добре.

Фото "Сегодня" та "УНІАН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів