Бейонсе Ноулз обставила Джолі-Піттів та Бекхемів

14 січня 2010, 14:47

У новому рейтингу найбагатших голлівудських пар лідирує співачка Бейонсе Ноулз та її чоловік Jay-Z, пише "Українська правда. ЖИТТЯ" із посиланням на "Forbes".

Співачка Бейонсе Ноулз та її чоловік Jay-Z є незаперечними лідерами цьогорічного рейтингу голлівудських пар, які за рік з червня 2008-го до червня 2009-го заробили найбільше. За рік подружжя отримало в сумі 122 мільйони доларів. При цьому Бейонсе свого благовірного обставила, заробивши 87 зі 122-ох мільйонів.

Бейонсе з чоловіком - найбагатша пара Голлівуду

На 2-му місці у списку "Forbes" - актори Харрісон Форд та Каліста Флокгарт. Разом вони заробили 69 мільйонів доларів.

Майже всю зароблену парою суму становить гонорар за роботу Форда над стрічкою "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа". Каліста ж заробила решту суми на шоу "Брати і Сестри" на телеканалі АВС. Нагадаємо, Флокгарт відома завдяки головній ролі у серіалі "Еллі Макбіл".


На 3-му місці в рейтингу знаходяться актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі. Впливова пара заробила на двох 55 мільйонів доларів.

Пітт нагрів руки на зйомках "Загадкової справи Бенджаміна Баттона", а Джолі - за роль в "Особливо небезпечному" та у фільмі "Сіль" (Salt), який ще не вийшов на екрани.

Джолі та Пітт щось трохи розслабилися

Вілл Сміт і його дружина Джада Пінкетт опинились на 4-ій сходинці рейтингу з 48 мільйонами доларів.

Замикають ТОП-5 цього рейтингу пара Девіда та Вікторії Бекхем. За період з червня 2008 по червень 2009-го вони заробили 46 мільйонів доларів. Більшу частину цих коштів приніс у сім‘ю футболіст-красунчик.

Том Хенкс та Ріта Вілсон - 6-ті зі спільними заробітками у сумі 35,5 мільйонів. Том непогано заробив за блокбастер за Деном Браном "Ангели і Демони", а цього літа знову озвучить Вуді в "Історії Іграшок 3".

На 7-му місці - Еллен ДеДженерес, яка веде популярне ток-шоу, та Портія де Россі, яка теж є зіркою американського телебачення. Пара заробила загалом 36 мільйонів.

У сім'ї Бекхемів більше заробляє чоловік

Зірка кінохітів "Маска" та "Всесильний Брюс" Джим Керрі та Дженні МакКарті - восьмі. Пара заробила 34 мільйони доларів.

Актори Том Круз і Кеті Холмс у рейтингу лише 9-ті з 33,5 мільйонами, причому 33 мільйони - на добрій совісті Тома.

Фронтмен гурту "Coldplay" Кріс Мартін з акторкою Гвінет Пелтроу за рік заробили 33 мільйони. Це забезпечило їм 10-ту сходинку рейтингу.

Том Круз практично паше за двох

Актори Сара Джессіка Паркер та Метью Бродерік поклали до кишені 29 мільйонів і стали 11-ми у цьогорічному рейтингу голлівудських пар багатіїв.

На 12-му місці знаходяться Тім МакГро та Фейт Хілл з 28 мільйонами. А 13-е місце посіла пара "відчайдушної домогосподарки" Єви Лонгорії та Тоні Паркера.

Акторка Кетрін Хейгл та її чоловік Джош Келлі - 14-ті з 20 мільйонами доларів. Водночас зірка кіно Ніколь Кідман та її коханий музикант Кейт Урбан сидять на 15-тому місці і заробили за рік 17 мільйонів.

Зірка "Сексу у великому місті" Сара Джессіка Паркер з чоловіком - лише одинадцяті в рейтингу

Зауважимо, цьогорічний рейтинг "Forbes" включає акторів, музикантів і професійних спортсменів.

Журналісти видання від менеджерів зірок, їхніх продюсерів і юристів дізналися про суми, які знаменитості отримали за зйомки у фільмах, турне, продажі альбомів, професійну спортивну гру, створення власної лінії одягу та зйомки в рекламі.

Фото "Reuters", "Showbiz Spy", "Thе Associated Press" з сайту "E!Online", "The Associated Press"

Детальніше читайте на "Українська правда. ЖИТТЯ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів