Діти Кільчицької її напрягли, а вона скупила кілька "бібліотек"

11 червня 2010, 11:49

Екс-заступниця Леоніда Черновецького Ірена Кільчицька розповіла, що її вирішили напрягти навіть власні діти - син Марк та дочка Моніка.

Про це Ірена Реонольдівна сказала у четвер на автограф-сесії письменниці Олени Рог, що відбулася у центрі Києва.

Так, за словами Кільчицької, після звільнення з посади заступниці голови Київської міської держадміністрації часу у неї стало ще менше.

"Часу в мене стало ще менше. Бо всі вирішили, що в мене його багато. Всі вирішили, якщо я вільна, і розуміючи, що це не надовго, всі вирішили мене напрягти, якщо так можна сказати, своїми проблемами. Включаючи моїх дітей, зокрема, дочку Моніку", - затараторила Кільчицька.


"Я зранку бігаю у ботанічному саду, і вчора вона зі мною побігла. Їй 3 з чимось роки, ще навіть нема 3,5 років, але вона зі мною побігла", - повідомила Ірена Реонольдівна.

Моніка з Марком вирішили напружити свою гламурну маму

Та ранкова пробіжка, судячи з опису Кільчицької, так і не задалася.

"Спочатку питала, куди ми біжимо, потім побачила якусь квіточку сказала, що її вирве, потім сказала, щоб я її несла на руках, і я її десять хвилин несла на руках. І коли ми приїхали додому, вона мені сказала, що вона дуже втомилася від бігу", - зітхнула мерська дама.

"Тож я кажу, слава Богу, що в нас ще Марк не бігає. Таким чином мене вирішили напрягти всі, включаючи власних дітей, нянь, знайомих, друзів. Тому часу в мене стало ще менше", - резюмувала Кільчицька.

Також Ірена Реонольдівна розповіла, які книжки нині привертають її увагу:

"Що я читаю? Ми зараз з Оленою (Олена Рог) працюємо над тим, щоб видати її книгу "Люди-бренди" українською мовою. І я читаю багато юридичної літератури, бо я юрист, і багато нормативних актів і законів, які я не мала змоги прочитати, я це зараз надолужую".

Кільчицька штудіює юриспруденцію

"Я думаю, що для будь-якого мого майбутнього заняття це не завадить", - додала вона.

Водночас письменниця Олена Рог додала свої п‘ять копійок про епатажну брюнетку Чернівецького.

"Ірена, вона дуже любить читати книжки, але вона їх по-особливому читає..," - сказала Рог.

"Вона йде в магазин купує дуже багато цих книг. Потім дає їх своєму водію і він розвозить їх по місту усім її друзям і знайомим, щоб вони її прочитали. Насправді, у половини киян ціла бібліотека, зібрана Кільчицькою з книг, які вона рекомендувала прочитати", - пояснила письменниця.

ТаблоID

Фото з особистого архіву Кільчицької

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів