Дружина Тігіпка не дасть йому розлучення

18 серпня 2010, 11:41

Віце-прем‘єр Сергій Тігіпко не збирається розлучатися зі своєю другою дружиною бізнесвумен Вікторією Лопатецькою.

Про це пише "Сегодня" із посиланням на джерела в оточенні політика.

Днями в Інтернеті з‘явилася інформація про тещо, Тігіпко втомився від гламурності своєї дружини і вирішив оформити розлучення.

"Це абсолютна неправда, у них здорові міцні стосунки", - заявив заступник глави партії "Сильна Україна" Кость Бондаренко.


"Це все нісенітниця несусвітна. Вчора Сергій Леонідович взяв пару днів за свій рахунок і поїхав привітати дружину з днем народження, вона зараз перебуває у відпустці", - розповіло джерело в оточенні Тігіпка.

17-го серпня Лопатецька, до речі, святкувала 37-річчя. А от перебуває Вікторія зараз, як зазначає газета, імовірно у Франції, у Ніцці.

При цьому, як додало джерело в оточенні віце-прем‘єра, статті про розлучення Тігіпка "були опубліковані за гроші".

"А на рахунок цієї інформації... Я навіть знаю імена і прізвища людей, що працюють зараз проти Тігіпка: не буду їх називати, скажу лише, що це серйозні люди - ті ж, що у 2004 році запускали інформацію про фатальні наслідки для Тігіпка після виборів", - зауважив Кость Бондаренко.

За його словами, людей Тігіпка попереджали про те, що будуть з'являтися різні неприємні речі пов'язані саме з особистим життям політика.

Фото з сайту Одеського кінофестивалю

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів