Жертва Кіркорова відмовилася від мирової

14 грудня 2010, 13:04

Режисер Марина Яблокова, яку побив співак Філіп Кіркоров, відмовляється підписувати з ним мирову угоду.

Про це у вівторок "Інтерфаксу" розповів адвокат жінки. За його словами, причиною такого рішення стали зміни позиції зі сторони Кіркорова.

Нагадаємо, у понеділок з'явилася інформація, що Кіркоров та Яблокова домовилися про мирову. Однак постраждала розраховувала на матеріальну компенсацію, у той час, як у співака заявили, що про виплату грошей навіть не йдеться.

Річ у тому, що захисникам поп-зірки нібито вдалося знайти відеозапис сумнозвісного інциденту. Адвокати Кіркорова запевняють, що на відео чітко видно, що їхній підзахисний не бив Марину ногами.


Певно, саме небажання Філіпа платити і змусило Яблокову піти на нього війною.

"Ми будемо домагатися порушення кримінальної справи", - зазначив адвокат режисерки.

У постраждалої впевнені, що насправді не існує жодного відеозапису бійки.

Нагадаємо, Марина Яблокова заявляє, що була жорстоко побита Філіпом Кіркоровим. Спершу співак спростовував цю інформацію, та згодом визнав свою провину.

Потім Філя заявив, що його поведінка - наслідок загадкової хвороби і відправився лікуватися до ізраїльської клініки.

Втім, медики не знайшли в артиста психічних відхилень. А агресивну поведінку списали на нервовий зрив та перевтому.

У лікарні Тель-Авіва співак пробув лише добу. За цей час Кіркоров встиг і пройти обстеження, і знятися у спецвипуску програми Андрія Малахова.

До слова, інші психологи, які вивчили відеоінтерв'ю Філіпа, прийшли до висновку, що хвороба, про яку привселюдно заявляє співак, не більше ніж гра, пише "Твой день".

"Філіп - гравець. Я проаналізував усі його інтерв'ю після побиття Марини і можу впевнено сказати, що Кіркоров грає, він чудово маніпулює громадською думкою. Вся та бурхлива діяльність, яку режисує він сам і його адвокати, спрямована на те, щоб його визнали неосудним, щоб піти від відповідальності", - прокоментував поведінку співака психолог Раміль Гарифуллін.

Фото "Твого дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів