"Жертва" Гальяно став на його захист

11 березня 2011, 14:53

Чоловік, якого образив у паризькому кафе дизайнер Джон Гальяно, тепер йому співчуває. Тим часом відібрану у дизайнера посаду креативного директора модного дому "Christian Dior", імовірно, готується зайняти представник "Givenchy".

"Постраждалий" Філіп Віргітті, який звернувся до поліції зі скаргою на Гальяно, нині вважає злощасний інцидент лише "суперечкою", яка не мала б потягти за собою таких серйозних наслідків. Про це пише "Contact Music".

"Для мене то була проста суперечка в барі. Джон Гальяно цього не заслуговує. Я не хочу, аби його ось так було знищено", - сказав Віргітті.

"Я б хотів, аби панові Гальяно пішла на користь та сумнозвісна історія, аби він став менше пити та повернувся до створення суконь та показів, що у нього так добре виходить", - порадив чоловік.


Чоловік, який постраждав від нападок Гальяно, не хоче, щоб метра було знищено

Між тим, скидається на те, що кандидата на посаду креативного директора "Dior" уже знайдено. Ним нібито стане дизайнер Рікардо Тіші з модного дому "Givenchy".

Про це повідомляє "The Daily Mail" із посиланням на редактора сайту "Style.com", модного колумніста Дерека Бласберга, який поділився новиною в своєму Twitter.

Що ж до Гальяно, подейкують, він наразі перебуває в американському лікувальному центрі "Meadows". Пацієнтами цього закладу свого часу були такі селебрітіз, як Донателла Версаче та сер Елтон Джон, пише "New York Fashion".

Нагадаємо, про свій намір розпрощатися з Джоном Гальяно дім моди "Christian Dior" оголосив 1-го березня.

А "Dior" вже знайшов Джону Гальяно заміну з "Givenchy"

Цьому передував гучний скандал зі звинуваченнях дизайнера в нападі та образах антисемітського характеру на адресу Віргітті та його приятельки Джеральдіни Блох.

Згодом світ шокувало скандальне відео, на якому Гальяно напідпитку зізнається в любові до Гітлера.

Цей ролик викликав бурхливу реакцію обличчя "Miss Dior Cherie", актриси Наталі Портман, яка є єврейкою за національністю. Обурена зірка публічно заприсяглася більше "жодним чином не мати відношення до пана Гальяно" та навіть передумала виходити на червону доріжку в сукні від "Dior".

На Гальяно, який публічно вибачився за свою поведінку, чекає суд. Дизайнерові загрожує півроку в'язниці та 31 тисяча доларів штрафу.

Фото "Reuters" з сайту SanFranciscoSentinel, а також фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів