Клуні покликали свідчити у секс-справі Берлусконі

30 березня 2011, 13:17

Кінозірка Джордж Клуні і футболіст Кріштіану Роналду можуть свідчити у справі про сексуальний зв’язок італійського прем'єра Сільвіо Берлусконі з неповнолітньою.

Обидва вони були названі в списку з 78 можливих свідків, пише "The Sun".

Славнозвісна танцівниця на прізвисько Рубі, яка ще неповнолітньою зустрічалася з Берлусконі, назвала слідчим імена Клуні та Роналду.

Рубі каже, що спала з нападаючим клубу "Реал" Роналду. Щоправда, 26-річний спортсмен це заперечує.


Окрім цього танцівниця хвалилася, що бачила Джорджа Клуні та його італійську подружку Елізабетт Каналіс під час однієї секс-вечірки "бунга-бунга".

У заяві, опублікованій у вівторок ввечері, Клуні сказав: "Це здається дивним, тому що я зустрічався з Берлусконі лише раз і то, щоб домовитися про отримання допомоги (населенню) Дарфурі".

Клуні розважався у Берлусконі?

Юристи Берлусконі хочуть залучити Роналду і Клуні до надання свідчень, аби довести, що 18-річна Рубі - ненадійна і "плутається" у свідченнях.

Суддя в Мілані має вирішити, хто може давати свідчення. Згідно з італійським законодавством, свідки можуть бути оштрафовані, якщо вони відмовляються прийти до суду.

Роналду каже, що не спав з коханкою італійського прем'єра

Окрім списку можливих свідків, Рубі також надала слідчим імена 32 повій, які могли бути присутніми під час секс-вечірок Берлусконі.

Нагадаємо, 74-річного італійського прем’єра звинувачують у сексуальних стосунках з неповнолітньою та зловживанні службовим становищем, щоб звільнити молоду коханку з під варти.

Фото "Reuters" та "АР" з сйту аodt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів