Берлусконі полюбляв рольові ігри та лесбійок? Скандальні ФОТО

23 березня 2011, 11:08

Опубліковані перші фотографії з оргій, відомих під назвою "Бунге-Бунге", які влаштовував на своїй віллі Аркоре під Міланом прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі.

Компрометуючі файли знайшлися в ноутбуках і фотоапаратах десятків жінок, які відвідували віллу скандального політика, пише "The Daily Telegraph".

На фотографіях можна розгледіти 32-річну телезірку Герру Барбару. Судячи з усього, жіночка грає роль суворого поліцейського, одягнувшись у форму і помахуючи наручниками.

Перші скандальні фото оргій на віллі Берлусконі опинилися в інтернеті

На інших знімках можна побачити, як дві жінки цілуються одна з одною.


Усі фото є частиною досьє у 20 тисяч сторінок, яке завели на Берлусконі. Нагадаємо, наразі італійського прем’єра звинувачують у зловживанні службовим становищем та у сексуальних зв’язках з неповнолітньою повією.

Політик полюбляв лесбійські ігри?

Вважається, що крім танцівниці з Марокко на прізвисько Рубі, якій під час зустрічей з Берлусконі ще не було 18 років, через ліжко політика пройшли ще 32 жінки.

Як з'ясувало слідство, коханки прем'єра отримували від нього в нагороду гроші і коштовності.

Сам Берлусконі, дізнавшись про це, зізнався, що любить "пустувати" з жінками, але догодити 33 дівчатам вже не може. Це "забагато навіть для тридцятирічного", відзначив 74-річний політик.

Берлусконі відкидає звинувачення проти себе

Судовий процес за обвинуваченням прем'єр-міністра у зв'язках з неповнолітньою розпочнеться 6 квітня в Мілані. Берлусконі, який заперечує пред'явлені йому звинувачення, стверджує, що його переслідування затіяли політичні супротивники.

Фото з "The Daily Telegraph" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів