Берлусконі каже, що не впорався б із 33 коханками

17 березня 2011, 12:49

Італійський прем'єр Сільвіо Берлусконі запевняє: у своєму поважному віці він фізично не зміг би мати стількох секс-партнерок, як йому приписують. Між тим слідчі втигли підрахувати, скільки "секс-рандеву" було в нього з неповнолітньою дівчиною.

"Мені 75 років. І, навіть якщо я негідник, 33 дівчини за два місяці – це, здається мені, забагато, навіть для 30-річного. Це для будь-кого забагато", - запевнив політик.

Те, що в численних скандальних публікаціях називали секс-вечірками "бунга-бунга", сам Берлусконі кваліфікує лише як "безтурботні, елегантні вечері", пише "The Guardian".

Прем'єр визнає, що справді переказував жіночкам кругленькі суми зі свого рахунку. Однак, наполягає він, робив він це виключно з власної щедрості та на добрі справи.


"Я даю гроші на операції, на дантиста та на навчання в університеті всім, хто цього потребує", - сказав він.

Та й взагалі, повідомив Берлусконі, у нього є постійна подруга, яка б "очі йому видряпала", якби він справді накоїв те, в чому його звинувачують.

Хто ж ця таємнича дама серця політика, лишається загадкою.

"На щастя, мені вдалося відгородити її від цього бруду", - зазначив він.

Нагадаємо, 6-го квітня Берлусконі постане перед судом за звинуваченням в інтимних стосунках з неповнолітньою – "зіркою" Віденського балу Карімою Махруг.

У понеділок італійські слідчі представили звіт у цій справі. Усього вони нарахували 13 сексуальних епізодів Берлусконі та Махруг, які політик оплачував готівкою чи іншими шляхами. Усі вони мали місце в проміжку між 14-м лютого та 2-м травня 2010-го року, дівчині на той момент було лише 17.

Про це пише "The Telegraph".

Однією з трьох "постачальників" аж тридцяти трьох жіночок для інтимних розваг прем'єра могла бути така собі Ніколь Мінетті. На думку слідчих, ця жінка, що зробила кар'єру від зубного гігієніста Берлусконі до депутата парламенту Ломбардії, причетна також до і залучення неповнолітньої Каріми до проституції.

Слід зазначити, що не лише Берлусконі, а й сама Каріма Махруг, вона ж "Рубі, викрадачка сердець", заперечують, що перебували у сексуальних відносинах.

Нагадаємо, крім сексу з неповнолітньою, темпераментному італійцю приписують секс-оргії з юними повіями та гарем коханок.

Фото The Associated Press з сайту Politico

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів