Меладзе не вірить у перемогу Ньютон на "Євробаченні"

30 березня 2011, 14:51

Продюсер Костянтин Меладзе вважає, що співачка Міка Ньютон вибрала невідповідну пісню для конкурсу "Євробачення-2011". Він шкодує про програш Джамали і вважає, що якби поїхала саме вона, то Україна мала б шанси на виграш.

Меладзе заявив, що навіть не запам'ятав пісню Ньютон "Angel".

"Пісню я не запам'ятав, навіть попри те, що я дивився відбірковий концерт. А якщо я її не запам'ятав, значить, пісню оцінюю як не дуже сильну", - пояснив продюсер в коментарі "E-motion".

Нагадаємо, Міка Ньютон боротиметься за участь у фіналі пісенного конкурсу під номером 6. Підопічна Тимофія Нагорного заспіває у другому півфіналі 12-го травня.


Однак Меладзе не впевнений, що українська представниця має 100-відсоткові шанси потрапити до фіналу "Євробачення".

"Все залежить від інших учасників, які теж братимуть участь у конкурсі. Наскільки їхні пісні будуть сильними, і чи зможуть вони конкурувати між собою. Не виключаю варіант, що представники інших країн будуть просто слабкими, і вона виграє", - зауважив він.

Меладзе заявив, що навіть не запам'ятав пісню Міки Ньютон

Нагадаємо, головною конкуренткою Ньютон у нацвідобрі була співачка Джамала. Після тривалих баталій та скандалу екс-підопічна Олени Коляденко так і не отримала "перепустку" на конкурс.

Однак нещодавно Джамала розповіла, що поїде на "Євробачення" лише після призначення НТКУ, без будь-якого відбору. Схоже, ідею з відсутністю нацвідбору підтримує й Меладзе:

"Я вважаю, що такий відбір, як був цього року, робити не варто. Достатньо взяти якихось фахівців, які знаються на музиці, і нехай вони вирішують, хто гідний поїхати на конкурс. Тоді відбір буде максимально прозорим. Такий відбір, який відбувся цього року, лише псує загальне враження про цей конкурс".

Костянтин Меладзе впевнений, що Джамала однозначно повинна брати участь у конкурсі, бо має шанси підкорити Європу.

"Я думаю, що Європі якраз такого способу й не вистачає", - пояснив він.

Але композитор порадив співачці, якщо вона таки матиме шанс поїхати на конкурс, зробити ставку на іншу пісню.

"З цією піснею ("Smile") у неї шансів на перемогу немає", - зауважив він.

Наостанок Меладзе сказав, що не хотів би продюсувати Джамалу, бо їй це не потрібно.

"Вона сама знає, як і що їй робити, у неї свій погляд на музику, достатньо правильний і оригінальний. Вона й без мене впорається", - констатував відомий продюсер.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів