Демі Мур обійнялася з чоловіком та готується до розлучення?

10 жовтня 2011, 12:18

Подейкують, американська акторка Демі Мур всерйоз налаштована позбутися зрадливого чоловіка Ештона Катчера й уже навіть зустрілася з адвокатом із розлучень.

Між тим у п'ятницю пара знову відвідала разом Центр каббали, причому Демі й Ештон обнімали одне одного за талію.

Про це пише "People".

Як того вимагають правила цієї релігійної установи, під час служби актори сиділи нарізно, але по закінченні зійшлися. Мур була тиха й виглядала стомленою.


Того ж дня, як стверджує джерело, зірка "Стриптизу" побувала на консультації в адвоката з розлучень. Походи до Центру каббали, на які вона згодилася, виявилися безрезультатними

Про це повідомляє "The Daily Mail".

"Обговорювалися умови проживання (після розриву) і те, як розлучення відіб'ється на її статках. У неї близько 97 мільйонів фунтів стерлінгів (150 мільйонів доларів), і в Ештона приблизно стільки ж", - розповів інформатор.

Демі Мур розлучиться з тим, хто колись ніжно кликав її генетичною потворою?

"Для міс Мур це велике та дуже непросте рішення. Але її довіру знищено… Вона відчайдушно прагнула зберегти їхній шлюб. Але Катчеру виявилося надто складно спростувати історію з Сарою Ліл, бо вона була підкріплена мерзенними фото його гулянок", - додав співрозмовник видання.

Порцію скандальних фото, на яких Катчер із напівзаплющеними очима в оточенні юних білявок, оприлюднив днями журнал "Star", пише "Radar Online".

Сфотографовано 33-річного актора буцімто в тому самому пентхаусі, де він плюхався голяка з дівчатами в джакузі, а згодом і наставив ріжки дружині.

Речники обох акторів поки що ніяк не коментують новин про завершення зіркового шлюбу.

Фото Reuters із сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів