Мур та Катчер поїхали миритися "на шашлики"?

12 жовтня 2011, 12:06

Днями акторська пара Демі Мур та Ештон Катер, чий шлюб наразі переживає не найкращі часи, разом відпочили на природі – як годиться, з наметом і багаттям.

Подейкують, того дня, на єврейське свято Йом Кіппур, день спокути та покаяння, Катчер намагався розтопити серце зрадженої ним дружини й випросити пробачення.

Про це пише "Radar Online" із посиланням на журнал "Star".

Голлівудські зірки, які обоє сповідують каббалу, езотеричне відгалуження іудаїзму, відпочивали на озері неподалік від Санта-Барбари.


По-буденному вбраних Ештона й Демі вгледіла жіночка, що отаборилася неподалік. Папарацці-аматорка заходилася робити фото селебрітіз, чим украй розлютила Мур, яка виглядала стомленою та виснаженою.

Кінозірка кинулася до фотографа, намагаючись затулити рукою її камеру.

"Будь ласка, не знімайте мене чи мою сім'ю. Будь ласка, не оприлюднюйте цього", - викрикнула Мур жінці в лице.

"Демі кричала. Щойно вона помітила, що її фотографують, вона свиснула Ештонові та жестом наказала йому швидко сховатися в наметі", - розповідає очевидець.

Катчери намагалися помиритися на лоні природи?

"Було очевидним, що Демі відчуває напругу щодо ситуації в їхньому шлюбі", - додає джерело.

Нагадаємо, останнім часом Катчера й Мур неодноразово бачили разом у Центрі каббали. Як учить ця релігія, всі, без винятку, труднощі та конфлікти є нагодою для позитивних змін.

"Те, що здається проблемою, насправді – дарунок: шанс прибрати внутрішню перепону, яка стоїть між нами та безмежним щастям, яке й є нашою справжньою долею", - говориться на одному з релігійних сайтів.

На зап'ястку Демі Мур нещодавно помітили червону нитку-браслет, яка начебто має притягувати удачу та відвертати "диявольське око".

Про те, що пара таки налаштована дати своєму шлюбові ще один шанс, свідчать і обручки на пальцях Катчера та Мур.

Між тим доказом не на користь Катчера є те, що Мур, зазвичай активна користувачка Twitter, не відповідає на його "твіти".

Так із нагоди показу короткометражки про рак грудей "П'ять", режисером якої стала Демі, Ештон у своєму мікроблозі побажав їй удачі, але відповіді не отримав.

"Хай тобі сьогодні щастить! Ти маєш пишатися", - написав актор дружині в Twitter.

Прінтскрін з сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів