Ріанну назвали найсексуальнішою

12 жовтня 2011, 13:46

Журнал "Esquire" назвав найсексуальніших жінок планети за 2011-й рік. Барбадоська співачка Ріанна очолила цей список.

Підопічна репера Jay-Z не тільки знялася у відвертій фотосесії для видання, але й розповіла про те, що вже оговталася після скандального розриву із Крісом Брауном, який її побив.

"Це просто неймовірно - побачити, як він видряпався з цього, як він це зробив. Навіть тоді, коли світ, здавалося, був проти нього, знаєте?" – розповіла 23-річна зірка.

Ріанна також зізналася, що вона у захваті від музики свого екс-бойфренда.


"Мені дійсно подобається музика, яку він створює Я завжди була його прихильницею", - сказала Ріанна.

Найгарячіша жінка планети Ріанна

"Звичайно, в мене були деякі образи на нього якийсь час, з очевидних причин. Але я залишила це в минулому", - запевнила зірка.

Виконавиця також додала, що на негативні емоції стосовно колишнього вона гаяла забагато часу.

"Було забагато злості. Я по-справжньому рада бачити його прорив у кар'єрі. Я ніколи не бажатиму йому чогось жахливого. Ніколи. І ніколи не бажала", - зізналася співачка.

Нагадаємо, у 2009-му році співаку Крісу Брауну присудили 5 років випробувального терміну за побиття своєї подруги Ріанни. У 2011-му суд пом'якшив вирок, дозволивши Брауну розмовляти з Ріанною.

До слова, днями Ріанну бачили із новим хлопцем. Як зазначає "Celebuzz", співачка виходила з нічного клубу разом із боксером-моделлю Дадлі О’Шонессі.

Як зазначає видання, Дадлі брав участь у зйомках нового відео Ріанни. Тож молоді люди зблизилися саме на знімальному майданчику.

Окрім Ріанни, до списку найсексуальніших жінок світу за версією "Esquire" потрапили: зірка "Трансофрмерів" Розі Хантінгтон-Уайтлі; акторка Емма Стоун, співачка Бейонсе, джазова виконавиця Есперанса Сполдінг, актриса польсько-італійського походження Марія Белло, акторки українського походження Міла Куніс та Віра Фарміга, актриса і модель російського походження Ольга Фонда (Чакова) та інші.

Фото Reuters з сайту "International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів