Рейнолдс украв дівчину в ДіКапріо?

13 жовтня 2011, 14:35

Подейкують, у зірковому бомонді утворилася нова пара – Райан Рейнолдс та Блейк Лайвлі.

Колишній чоловік актриси Скарлетт Йохансон та колишня дівчина Леонардо ДіКапріо всерйоз зустрічаються, стверджують джерела.

Про це повідомляє "Hollyscoop" із посиланням на "US Magazine".

5-місячний роман між Дікапріо та Лайвлі обірвався одночасно з тим, як поповзли перші чутки про її захоплення Рейнолдсом.


Новостворену парочка сходила на концерт гурту "Coldplay" в Нью-Йорку, далі Блейк із Райаном попрямували до Бостону, де поласували суші та розпрощалися з поцілуночками на вокзалі.

Саме в Бостоні зараз і мешкає та знімається Рейнолдс. У суботу ж він наніс Лайвлі "візит відповідь" та з'явився на знімальному майданчику серіалу "Пліткарка", де вона задіяна.

"Вони обнялися та разом сіли в авто. Вони стали добрими друзями на зйомках (стрічки "Зелений ліхтар"). Тепер вони обоє вільні та намагаються спробувати (збудувати стосунки)", - каже джерело.

Лайвлі проміняла ДіКапріо на Рейнолдса?

Слід зазначити, Блейк не перша, кого записують в нові подружки Райана Рейнолдса. Його заледве не одружили з Сандрою Баллок, а ще закидали таємний роман із Шарліз Терон та Олівією Вайлд.

Сам актор жартував, що просто не впорався б із стількома зірковими жінками, як приписують йому таблоїди.

"Здається, зараз я виконую місію швидкісних побачень – принаймні згідно з оповідками, які зараз ходять. Навіть моя мама збита з пантелику. Жоден чоловік не є міцним настільки, щоб пройти через стількох жінок за такий короткий проміжок часу, як я це буцімто зробив!", - жартував Рейнолдс.

Цікаво, що новоспечена холостячка Олівія Вайлд в одному з інтерв'ю сказала майже те саме, так, буцімто вони змовились.

"Щоби зустрічатися з усіма тими людьми, з якими, як думають, я зустрічаюся, мені знадобилося б чотири вагіни! Це ж неможливо!, - заявила зірка.

Фото Reuters з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів