Lady Gaga стала Мерилін Монро для Клінтона

17 жовтня 2011, 15:07

Поп-зірка Lady Gaga заспівала для екс-президента США Білла Клінтона, та не втрималася від міцного слівця. З нагоди 10-річчя фонду Клінтона епатажна співачка виступила на сцені, яка нібито висіла на дереві.

Подія відбулася в суботу в Лос-Анджелесі, пише "The Huffington Post".

Із білявими косами та червоними губами Lady Gaga дещо нагадувала секс-символ всіх часів Мерилін Монро, яка у 1962-му році заспівала для Джона Кеннеді.

Любителька діамантових зубів навіть замінила назву свого хіта "Bad Romance" на "Bill Romance".


Lady Gaga заграла на роялі та заспівала для Клінтона

"Якщо багато років тому хтось сказав би мені, що я робитиму це для вас, я б не повірила. Я би показала добрий американський "Fuck you", - сказала співачка зі сцени, звертаючись до Клінтона.

У свою чергу, Білл Клінтон так само радів з приводу участі Lady Gaga у його концерті. А за день до цього політик святкував свій 65-й день народження, який був ще19-го серпня.

"Я подумав: "О, Господи. У мене буде Lady Gaga, під час святкування мого 65-річчя в мене станеться серцевий напад", - поділився політик

"Я єдина людина в історії, якій довелося бути президентом, а потім мій пост-президентський день народження відвідали Lady Gaga та державний секретар", - пожартував Клінтон зі сцени, маючи на увазі свою дружину Гілларі Клінтон, яка з 2009-го року є держсекретарем США.

Своїй жінці політик привселюдно подякував за те, що вони з нею зустрілися 40 років тому.

Сам Білл Клінтон, незважаючи на прохання Lady Gaga, так і не зіграв на саксофоні.

"Хочу, щоб ти пограв сьогодні ввечері для мене на саксі, бейбі", - марно благала його співачка.

Як зазначає видання, квитки на святкування 10-річчя Фонду Клінтона можна було купити в діапазоні від 50-ти до 550-ти доларів.

Окрім Lady Gaga у концерті взяли участь Стіві Вандер, репер Usher, лідер гурту U2 Боно та інші.

Нагадаємо, крім того, що екс-президент США Білл Клінтон займається покращанням життя на планеті, він ще й спробував себе в акторстві та стежить за фігурою на прохання доньки.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів