"Ляписа Трубецкого" назвали хуліганом, але справу не порушили

18 жовтня 2011, 11:23

Проти лідера білоруського гурту "Ляпис Трубецкой" Сергія Міхалка кримінальну справу не порушували та слідчих дій не проводили. Його лише назвали "банальним хуліганом".

Про це 17-го жовтня повідомив начальник управління білоруської Генпрокуратури з нагляду за дотриманням законодавства і законності правових актів, пише "Белапан".

За словами чиновника, наразі прокуратура Центрального району Мінська перевіряє факт розповсюдження інформації, що нібито міститься в інтерв'ю музиканта.

"Так звані "сміливі й прості" вислови соліста "Ляписа Трубецкого", вочевидь, знаходяться за рамками не тільки норм етики і моралі, а й права", - заявив начальник управління.


Сергія Міхалка роблять аморальним?

За його словами, у будь-якому цивілізованому суспільстві обрана музикантом форма вираження "є неприпустимою і зараховує її автора до розряду банальних хуліганів".

"Міхалок вважає себе людиною культурною і сучасною. Отже, його творча діяльність має будуватися на принципах поваги до особистості. Вираз громадянської позиції має будуватися на тих самих принципах - без образ і принижень будь-кого", - сказав представник Генпрокуратури.

До слова, результатом перевірки слів Міхалка стане правова оцінка.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація про те, що сміливі вислови Сергія Міхалка проти чинної влади Білорусії стали причиною порушення кримінальної справи.

Раніше повідомлялося, що білорусам взагалі заборонили слухати музику "Ляписа Трубецкого".

Фото NewsMusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів