Джексон платив Мюррею 150 тисяч за недбалість?

25 жовтня 2011, 14:20

Поп-легенда Майкл Джексон просив знеболювальне не тільки у свого лікаря Конрада Мюррея. На останньому засідання ще один лікар Майкла розповів про його передсмертну залежність від анестетиків.

У понеділок 24-го жовтня відбулося чергове засідання у справі смерті Джексона, пише "People".

У своїх свідченнях проти Мюррея, лікар Алан Метцгер наголошував на тому, що Майкл і в нього просив знеболювальне. За словами Метцгера, співак так втомлювався після виступів, що жодне снодійне йому не допомагало.

Метцгер зауважив, що за два місяці до смерті він попередив Джексона про небезпеку вживання сильних знеболювальних поза межами лікарні.


Мюррей лікував Джексона за 150 тисяч на місяць

"Він запитав мене про внутрішньовенні снодійні. Він вживав слово"сік". Я не думаю, що він згадав специфічну назву снодійного медикаменту. Він не вірив, що будь-який оральний препарат допоможе", - розповів Метцгер, який протягом двох десятиліть лікував Джексона та навіть супроводжував його у турне.

Втім, адвокати Мюррея все ж таки намагаються довести, що Джексон був неконтрольованим наркоманом та помер від передозування.

У свою чергу, обвинувачення називає Мюррея, якому Джексона платив 150 тисяч доларів на місяць, некомпетентним. Також прокурори стверджують, що нема доказів передозування Майкла.

Під час перехресного допиту заступник окружного прокурора запитав Алана Метцгера, чи існує така сума грошей, яка переконала б його дати Джексону "Пропофол".

"Звичайно ні", - відповів лікар.

Нагадаємо, на попередніх засіданнях у справі звинувачення лікаря Мюррея в смерті Майкла Джексона було оголошено про жахливий стан здоров'я співака та показані його посмертні фото. До того ж, були знайдені деякі помилки у слідстві та ознаки недбалості Конрада Мюррея.

Фото AP з сайту "MSN"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів