Тимошенко порівняли з ангелом

31 жовтня 2011, 13:15

Відомий історик та критик моди Робб Янг проаналізував стиль Юлії Тимошенко. На думку творця британського "Vogue", Юлія Володимирівна поєднує у собі ангела та керівника одночасно.

Під час візиту до Києва автор книги "Power Dressing: перші леді, жінки-політики та мода" висловився з приводу зачіски та одягу Леді Ю, пише "Комсомольська правда в Україні".

За словами знавця моди Робба Янга, Тимошенко балансує між двома протилежними образами.

"Її волосся, макіяж та одяг говорять про різні речі. Її зачіска фольклорна. Особисто мені вона нагадує німб ангела і водночас - образ невинної дівчини у вінку. І третє - вона схожа на корону, і це останній штрих, вона цим показує, що у неї є право керувати і вести країну", - зазначає Янг.


Невинна дівчинка та прогресивний керівник в одному обличчі

"Її зачіска, чистий легкий макіяж мають говорити про патріотизм та ностальгію. Але в той самий час її одяг витриманий у стилі модерн і говорить про те, що вона хоче йти вперед, ніби показує, що її носій - космополітичний й відкритий до міжнародних відносин", - зауважив автор.

Також модний критик гадає, що симпатія Юлії Володимирівни до відомих брендів є доказом її впевненості у собі.

"В інших країнах лідери не можуть дозволити собі одягатися в такому стилі", - зауважив Робб Янг.

До слова, після того, як перша леді США Мішель Обама вдягла на телешоу сукню за 35 доларів, Тимошенко запевнила, що має вбрання за 28 доларів.

Нагадаємо, торік гуру російської моди В'ячеслав Зайцев заявив, що Тимошенко вдягається, як круте яйце. Втім, це ніяк не заважає екс-прем’єрці залишатися найвпливовішою жінкою України.

Фото Олександра Прокопенка з офіційного сайту Юлії Тимошенко


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів